Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare atacant al Realului, dezvăluiri despre plecarea lui Cristiano Ronaldo

Un fost mare atacant al Realului, dezvăluiri despre plecarea lui Cristiano Ronaldo

Real Madrid

Comentarii

Predrag Mijatovic, fost mare atacant la Real Madrid şi fost director sportiv al grupării blanco, a vorbit despre plecarea starului portughez de pe Santiago Bernabeu pentru cotidianul A Bola. Mijatovic crede că Ronaldo a plecat din Spania, din cauza relaţiei proaste pe care o are cu preşedintele madrilen, Florentino Perez.

Pedja Mijatovic a oferit propria sa versiune legată de plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Şi a făcut-o în presa portugheză, prin intermediul cotidianului A Bola.

Muntenegreanul crede că Florentino Perez a fost principalul motiv pentru care super starul lusitan a ales să plece de la Real Madrid: "Nu cred că a fost vorba despre o decizie premeditată. A fost finalul unui proces, care oricum s-ar fi întâmplat, mai devreme sau mai târziu. Probabil că decizia lui Cristiano are legătură cu relaţia ciudată dintre el şi preşedinte. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat între ei, dar din afară, mie mi se pare că nu sunt dubii şi că cei doi au avut o relaţie foarte tensionată, în special în ultimii ani" a explicat Mijatovic.

Omul care a adus La Septima la Madrid cu golul marcat la Amsterdam în poarta lui Juventus a lucrat la Real Madrid ca oficial în era Ramon Calderon. Sosirea lui Florentino Perez l-a îndepărtat pe Mijatovic de la echipa blanco. 

Afla mai multe despre: predrag mijatovicreal madridflorentino perezcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare