You are here:

Un fost mare jucător de la Real Madrid va prelua CFR Cluj

Un fost mare jucător de la Real Madrid va prelua CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Toni Conceicao nu va mai continua la CFR Cluj şi va fi al doilea antrenor înlocuit în acest sezon la formaţia ardealeană. Spaniolul Maqueda are cele mai mari şanse să preia gruparea clujeană.

Campioana este aproape să aducă un mare nume pe banca tehnică. Juan Jose Maqueda ar urma să preia echipa clujeană şi chiar dacă nu are un CV impresionant ca antrenor, spaniolul este un nume mare în fotbalul internaţional.

Maqueda (49 de ani) a jucat timp de 5 ani la Real Madrid între 1988 şi 1993. Tehnicianul iberic s-a născut chiar la Madrid şi a fost crescut de gruparea blanco, fiind un produs 100% al Academiei blanco. El a debutat la echipa secundă a clubului madrilen în 1986, iar doi ani mai târziu a fost promovat la prima echipă. A câştigat de-alungul carierei sale două titluri de campion cu Real Madrid, două Supercupe ale Spaniei şi Cupa Regelui în 1988-1989.

La Real Madrid a fost coechipier cu legendarii Butragueno, Hugo Sanchez sau Michel, dar şi cu Gică Hagi.

Ca antrenor, Juan Jose Maqueda a fost secund la Real Madrid B, Levante, Celta Vigo sau FC Vaslui, iar ca principal a pregătit echipe din zona Golfului. În România el a lucrat la FC Vaslui alături de fostul antrenor de la Real Madrid Juan Ramon Lopez Caro, al cărui secund a mai fost şi la alte formaţii din Spania.

Conform informaţiilor noastre, venirea lui Juan Jose Maqueda la CFR Cluj s-ar realiza prin intermediul impresarului Toni Curea.

Afla mai multe despre: cfr clujjuan jose maquedaantrenor 

viewscnt
Articole similare