Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost oficial de la Bayern nu îl înţelege pe Lewandowski: ”Ce i-ar putea oferi mai mult Barcelona în acest moment!”

Un fost oficial de la Bayern nu îl înţelege pe Lewandowski: ”Ce i-ar putea oferi mai mult Barcelona în acest moment!”

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski ar putea să o părăsească pe Bayern Munchen în această perioadă de transferuri.

Robert Lewandowski a intrat în ultimul an de contract cu Bayern, iar acesta este curtat intens de FC Barcelona, care vrea să îi aducă lui Xavi un vârf de calitate. Mai mult decât atât, fostul jucător de la Dortmund ar fi dorit şi de Real Madrid. 

După ce Mbappe a decis să rămână la Paris, vârful lui Bayern Munchen ar putea să fie cel mai important transfer al lui Real Madrid din perioada de mercato care va urma. Alături de Lewandowski, pe Bernabeu ar putea ajunge şi Aurelien Tchouameni, mijlocaşul defensiv în vârstă de 22 de ani de la AS Monaco.

Karl-Heinz Rummenigge, fost oficial de la Bayern, a vorbit despre intenţia lui Lewandowski de a pleca de la echipa bavareză. El a explicat motivele pentru care polonezul ar trebui să rămână la campioana Germaniei. 

”Ce i-ar putea oferi mai mult Barcelona în acest moment!”

”Nu îmi pot imagina că în prezent ar putea câştiga mai mult cu FC Barcelona decât cu Bayern Munchen. Ce i-ar putea oferi mai mult Barcelona în acest moment? Nu îmi trece nimic prin cap, dacă e să fiu sincer. E de neînlocuit pentru Bayern. 

De când e aici marchează 40-50 de goluri în fiecare an. E nevoie de un astfel de jucător, deşi este pe punctul de a împlini 34 de ani. Este o garanţie a golului care nu există în vreun alt loc din Europa.

Este o maşinărie de goluri care a doborât recorduri în toate competiţiile. Nu aş lăsa să plece un astfel de jucător bun. Trebuie să lupte pentru el şi să vorbească cu agentul, deşi nu este atât de uşor”, a declarat Rummenigge, citat de Mundo Deportivo. 

Afla mai multe despre: bayern-lewandowski-barcelona 

viewscnt
Articole similare