Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost patron din Liga 1 a recunoscut: "Era cât pe ce să-l iau pe Alibec". Unde ar fi putut ajunge atacantul

Un fost patron din Liga 1 a recunoscut: "Era cât pe ce să-l iau pe Alibec". Unde ar fi putut ajunge atacantul

FCSB

Comentarii

Adrian Porumboiu, fostul patron al clubului FC Vaslui, a dezvăluit astăzi ca a fost la un pas de a-l transfera pe Denis Alibec. Între timp însă, Porumboiu şi-a pierdut încrederea în atacantul de la FCSB.

"Dacă e adevărat înseamnă că nesimţirea e mare. Înseamnă că are probleme la mansardă, trebuie să se trateze. Echipa de plăteşte cu bani grei. Eu nu cred! Înainte de a posta pe facebook... cine te vede? Te văd 2-3 puştoaice? Eu nu cred că poate face aşa ceva.

Fotbalul nu a început şi nici nu se va termina cu Alibec, nici cu mine. Să nu fie vreun trucaj. Îmi menţin afirmaţiile, doar dacă poza e adevărată. El nu are nicio perspectivă. Eu l-am lăudat încă de la Viitorul. Era cât pe ce să ajungă la Vaslui, dar l-am luat pe altul" - a spus Adrian Porumboiu la ProSport LIVE. 

Nicolae Dică l-a lăsat în afara lotului pe Denis Alibec pentru meciul cu Viitorul, câştigat de FCSB cu 2-0. Atacantul nu a mai rămas în Bucureşti pentru a-şi urmări colegii, alegând să plece la munte, pentru a profita de zăpadă.

Alibec are un sezon de coşmar din punct de vedere sportiv. Nu a marcat niciun gol în acest sezon al Ligii 1, singurele sale reuşite venind în meciuri de Liga Campionilor şi Europa League.

Afla mai multe despre: vasluifcsbliga 1adrian proumboiu 

viewscnt
Articole similare