Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost patron din Liga 1 îi face praf fotbaliştii de pe urma cărora Gigi Becali vrea să se îmbogăţească: "Dacă ăştia fac 30 de milioane... Poate fac, dar de lei"

Un fost patron din Liga 1 îi face praf fotbaliştii de pe urma cărora Gigi Becali vrea să se îmbogăţească: "Dacă ăştia fac 30 de milioane... Poate fac, dar de lei"

Superliga

Comentarii

Fostul patron al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, ironizează preţurile cerute de patronii din Liga 1, în privinţa celor mai buni fotbalişti. Omul de afaceri l-a dat exemplu pe fostul său jucător, Lucian Sânmărtean.

Gigi Becali are de gând să încasează sume importante de pe urma transferurilor lui Dennis Man şi Florinel Coman. Cei doi au primit oferte consistente din partea echpelor din vestul Europei, dar finanţatorul FCSB încă negociază: "Dacă ăştia de azi fac 10-20-30 de milioane... Poate fac, dar de lei! Atunci înseamnă că Sânmărtean ar face azi trei miliarde de euro faţă de cei de azi. Sunt uluit de preţurile din fotbalul nostru. Se cer 20 de milioane pe unii fotbalişti care fac entorsă când lovesc mingea", a declarat Adrian Porumboiu pentru Prosport.

De asemenea, Adrian Porumboiu nu e de acord nici cu disputarea Ligii 1 în Antalya, Turcia, varianta propusă de FRF: ”Mă comport ca orice om normal, folosesc masca şi mănuşile. Acum ce se întâmplă e de neconceput. Credeam că nu e posibil să fie aşa ceva, dar uite că asta e realitatea. Trăim o perioadă în care auzim tot felul de năstruşnicii. În fotbal lumea a lua-o razna. Aud tot felul de transferuri, dar noi suntem în plină pandemie.

E o prostie asta cu meciurile în Turcia, asta denotă nivelul celor de la LPF. Au gândire mică, au gândire de raion. Mă aşteptam să fie cu un comunicat legat de organizare. Germania va fi prima ţară care va relua campionatul. După 1 iunie putem începe şi noi. În Turcia pandemia e mai aprigă ca în România, bine că nu au zis ăştia să joace în Belarus. Ar fi fost amuzant. Cine îţi garantează că vestiarele din Antalya sunt sterile?”, a adăugat fostul patron al lui FC Vaslui. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliadrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare