Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost patron din Liga 1, tăios după ce a văzut o fotografie de la umilinţa României din Giuleşti! ”Alături de el e un impostor, preşedintele FRF!”

Un fost patron din Liga 1, tăios după ce a văzut o fotografie de la umilinţa României din Giuleşti! ”Alături de el e un impostor, preşedintele FRF!”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata României a pierdut din nou cu Muntenegru, de această dată pe Stadionul Giuleşti, scor 0-3, într-un meci din Liga Naţiunilor. În "dubla" cu Muntenegru, România a primit 5 goluri.

Răzvan Burleanu a stat alături de preşedintele Federaţiei de la Podgorica, Dejan Savicevic. Fostul patron de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a comentat imaginea cu cei doi şefi de la federaţii şi l-a atacat pe Răzvan Burleanu. 

”Alături de el e un impostor, preşedintele FRF!”

”Imaginea fidelă despre acest meci e cea în care apar cei doi preşedinţi de Federaţie. Savicevic e un nume imens din fotbalul mondial, iar alături de el e un impostor, preşedintele FRF. Daţi poza şi vedeţi un rânjet de un securist de tip nou! Orice comentariu facem de-aici înainte e de prisos. 

Savicevic a reprezentat ceva, e fotbalist de fotbalist. Ăsta al nostru e vai mama... Aici să ne oprim şi să vedem de ce joacă aşa cum joacă ai noştri. Burleanu i-a ucis pe toţi, ne-a ciuruit pe toţi. O ţară atât de mică, o populaţie cât Suceava, ne-a învins. Despre ce vorbim?! Restul e o ameţeală de doi lei. 

Ca orice şcolit de la securitatea nouă, Burleanu are un bagaj de 300 de cuvinte şi prosteşte lumea cu ele! Suntem proşti cu toţii, de fapt! Ce fotbal să avem cu un asemenea impostor? Niciodată nu ne revenim cu el. Securitatea a murit, trăiască noua securitate!”, a declarat Porumboiu, la GSP.

Dejan Savicevic a avut o carieră impresionantă şi a câştigat trofee în carieră. Printre ele se numără şi o Ligă a Campionilor câştigată cu AC Milan în 1994. 

Afla mai multe despre: românia-muntenegru-frf-burleanu 

viewscnt
Articole similare