Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost star de la FCSB pe care Becali a luat milioane de euro, bănuit că îşi minte clubul pentru a rămâne liber de contract: ”Cum vine asta?”

Un fost star de la FCSB pe care Becali a luat milioane de euro, bănuit că îşi minte clubul pentru a rămâne liber de contract: ”Cum vine asta?”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Gardoş caută să îşi rezilieze contractul cu Academica Clinceni cu orice preţ.

După ce a fost revelaţia ultimului sezon, reuşind să prindă play-off-ul sub conducerea lui Ilie Poenaru, Academica Clinceni pare victimă sigură în lupta cu retrogradarea în actuala stagiune.

Problemele financiare de la club au început să afecteze din ce în ce mai mult echipa, iar formaţia ilfoveană este aproape de a relua Liga 1 cu doar ”9 sau 10 jucători în lot”.

Printre cei ce se zbat să plece de la club se numără şi Florin Gardoş, care ar fi însă presat de timp şi ar dori ca ”ruperea” contractului să aibă loc cât mai repede.

Conform unor surse din cadrul clubului ilfovean, fundaşul central ar minţi conducerea că vrea să agaţe ghetele în cui şi că de aceea doreşte să i se rezilieze pe loc contractul.

Însă, şefii de la Clinceni deţin informaţii cum că Gardoş s-ar fi înţeles cu o altă echipă din Liga 1 şi nu ar dori să rateze pregătirea de iarnă cu aceasta.

Un fost star de la FCSB, bănuit că îşi minte clubul pentru a rămâne liber de contract

Situaţia lui Florin Gardoş este puţin ciudată. El ne-a transmis că ar vrea să se lase de fotbal, că nu mai are motivaţie. Acum nu ştim ce să mai credem.

El în vara trecută trebuia să fie dat afară de la Clinceni, nici Ilie Poenaru nu îl mai voia după o discuţie cu şefii. Poe făcuse lista neagră, iar Gardoş era pe ea.

Nu îl mai voia deloc la echipă nici Stoica. El se supărase pe nişte declaraţii făcute după un meci de Gardoş. Dar Florin a acceptat un salariu mai mic ca să nu fie dat afară.

Atunci avea motivaţie, iar acum nu mai are? Cum vine asta? Noi avem informaţii că el şi-ar fi găsit ceva tot prin Liga 1. Băiatul vrea să îl lăsăm noi liber de contract, fără să ne mai judecăm.

El are restanţe şi dacă îşi bagă memoriu oricum va rămâne liber. Dar e ceva care o să dureze câteva săptămâni. Aşa ar rata probabil pregătirea cu clubul care îl vrea.

O să discutăm în aceste zile cu el”, au dezvăluit surse din conducerea Academicii Clinceni, conform prosport.ro.

Florin Gardoş a semnat cu FCSB în 2010, de la Concordia Chiajna, şi a petrecut patru ani alături de echipa lui Gigi Becali, câştigând două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă.

În 2014, fundaşul central de 1,93 metri a fost achiziţionat de Southmpton în schimbul sumei de 6,8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: florin gardoş 

viewscnt
Articole similare