Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost star de la Manchester United a dat verdictul! ”Era mai bine pentru Ronaldo dacă mergea la City, e clar!”

Un fost star de la Manchester United a dat verdictul! ”Era mai bine pentru Ronaldo dacă mergea la City, e clar!”
Comentarii

Cristiano Ronaldo ar fi refuzat vara trecută Manchester City, pentru a semna cu fost lui echipă, Manchester United.

Ronaldo s-a întors la Manchester, a ajuns unul dintre cel mai buni jucători ai echipei, dar rezultatele lui United au întârziat să apară. Fost fotbalist englez care a evoluat pentru ambele formaţii din Manchester, Peter Barnes, consideră că Ronaldo a avut un sezon bun. 

Totuşi, fostul jucător crede că Ronaldo ar fi putut să marcheze mai multe goluri dacă semna cu echipa lui Guardiola. Manchester City se află în mare formă şi în acest sezon şi domină autoritar Premier League. 

 ”Era mai bine pentru el dacă mergea la City, e clar!”

”Statisticile pe care le are sunt excelente pentru un fotbalist de 37 de ani. Totuşi, cred că la Manchester City avea probabil 25 de goluri până acum, pentru că jucătorii de acolo l-ar fi servit cu o uşurinţă mai mare. Aveau viziunea şi tehnica pentru a-l pune în poziţii foarte bune de a marca.

Cei de la Manchester United nu sunt la fel de buni la acest capitol. Sigur, nu mai are viteza de acum ceva ani. Probabil e frustrat pentru că nu are parte de sprijinul coechipierilor pe care îl avea înainte. Era mai bine pentru el dacă mergea la City, e clar”, a spus Peter Barnes, conform Mirror.

Cristiano Ronaldo a marcat 15 goluri, în 31 de partide pentru United în acest sezon, iar de asemenea, lusitanul a oferit si 3 pase decisive. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-manchester united-city 

viewscnt
Articole similare