Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost star francez a dat verdictul în cazul lui Messi şi Ronaldo. ”Carierele lor s-au încheiat!”

Un fost star francez a dat verdictul în cazul lui Messi şi Ronaldo. ”Carierele lor s-au încheiat!”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au fost eliminaţi în optimile Champions League şi vor bifa un nou an fără să ajungă măcar până în actul final.

Cristiano Ronaldo are 37 de ani, iar Lionel Messi 34. Acesta este al doilea sezon consecutiv când cei doi părăsesc UEFA Champions League încă din faza optimilor de finală. Nicolas Anelka, fostul atacant francez de la Real Madrid şi Chelsea, este de părere că perioadele celor doi mari fotbalişti au ajuns la final. 

De asemenea, Anelka consideră că Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo şi-au sumat un risc când au decis să meargă în această vară la PSG şi, respectiv Manchester United. 

”Asta se întâmplă fotbaliştilor care vor să joace mai mult. Carierele lor s-au încheiat şi cred că ambii ar trebui să fie foarte mulţumimţi cu ceea ce au realizat în ultimii 15 ani. Au fost deasupra tuturor şi e normal ca acum să încetinească. Ambii ar fi trebuit să fie mai inteligenţi. Ar fi trebuit să se gândească la o provocare mai puţin complicată, unde să poată câştiga.

Am fost mai surprins de Messi decât de Ronaldo. Mă gândeam că Messi se va plimba prin Franţa, în timp ce la Ronaldo ştiam că va fi mai dificil în Anglia. Pentru mine, Premier League este cel mai solicitant campionat din lume”, a spus Anelka, citat de The Sun.

În acest sezon, Lionel Messi a jucat 26 de meciuri în tricoul lui PSG, a marcat 7 goluri şi a oferit 11 pase decisive. Cristiano Ronaldo a evoluat în 33 de meciuri pentru United, a marcat 18 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

Afla mai multe despre: ronaldo-messi-anelka 

viewscnt
Articole similare