Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al Realului, cuvinte frumoase despre Sheriff: ”Au bătut Şahtior, o echipă care ne-a pus probleme mari anul trecut”

Un fotbalist al Realului, cuvinte frumoase despre Sheriff: ”Au bătut Şahtior, o echipă care ne-a pus probleme mari anul trecut”
Comentarii

Marţi, Sheriff Tiraspol joacă în deplasare cu Real Madrid, pe Estadio Santiago Bernabeu. Partida va începe la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 4

Sheriff Tiraspol se pregăteşte proabil de cel mai important meci din istoria clubului. Confruntarea cu Real Madrid se vede marţi, la Telekom Sport 4.

Înainte de meci, Carlo Ancelotti a vorbit despre confruntarea contra campioanei Moldovei. Despre acelaşi duel a vorbit şi Nacho Fernandez, unul dintre cei mai vechi fotbalişti din actualul lot al Realului:

”Sunt o echipă de UEFA Champions League. Una care a bătut-o pe Şahtior în prima etapă, adică o echipă care anul trecut ne-a pus mari probleme. Este un meci foarte important pentru noi, împotriva unui adversar despre care nu ştim multe. În plus, am avut puţin timp să pregătim acest meci. Ţinta noastră este să ne calificăm din grupă şi vom trata cum se cuvine meciul. Ne întorcem pe Bernabeu în Liga Campionilor şi acesta este un detaliu care contează mult pentru noi. Obiectivul nostru este să câştigăm mereu!” a declarat fundaşul Realului, înainte de confruntarea cu Sheriff Tiraspol din Liga Campionilor.

Partida dintre Real Madrid şi Sheriff Tiraspol se vede în direct la Telekom Sport 4, marţi, de la ora 22:00

Afla mai multe despre: nachoreal madridsheriff tiraspol 

viewscnt
Articole similare