You are here:

Un fotbalist al Valenciei, detalii despre meciul care a contribuit la răspândirea coronavirsului în nordul Italiei: "A fost teribil"

Un fotbalist al Valenciei, detalii despre meciul care a contribuit la răspândirea coronavirsului în nordul Italiei: "A fost teribil"
Comentarii

Fotbalistul danez al echipei Valencia, Daniel Wass, a vorbit despre meciul cu Atalanta, eveniment care a fost catalogat drept o adevărată "bombă biologică".

Meciul Atalanta - Valencia s-a disputat la Milano, la 19 februarie, în Liga Campionilor, iar specialiştii consideră că partida a contribuit la răspândirea rapidă a coronavirsului în nordul Italiei. La acel meci, 40.000 de fani din Bergamo au mers la Milano (aproximativ 50 de kilometri), pe Stadionul San Siro. Partida s-a jucat în capitala Lombardiei pentru că Stadionul Atleti Azzurri din Bergamo nu poate găzdui meciuri din Liga Campionilor. "Meciul a fost o adevărată bombă biologică", a susţinut primarul din Bergamo, Giorgio Cori, căruia i-a dat dreptate inclusiv Organizaţia Mondială a Sănătăţii".

"Ni s-a spus că acel meci a cauzat tot ce s-a întâmplat. A fost teribil să jucăm acel meci. Mulţi dintre jucătorii noştri s-au îmbolnăvit după acel meci şi mulţi spanioli au adus virusul în Spania", a declarat Daniel Wass, pentru canalul danez TV3.

Care este situaţia în Spania privind coronavirusul

Fotbalistul de 30 de ani se află în Spania, departe de familia sa.

"Mi-aş dori să fiu în Danemarca. Soţia şi cei doi copii ai mei sunt în Danemarca, pentru că, în opinia noastră, Danemarca este o ţară mai sigură decât Spania. În Spania au existat multe decese, iar spitalele sunt supraîncărcate. Nu sunt prea mulţi oameni pe străzi. În ultimele şase luni, nu ni s-a permis să ieşim din casă", a adăugat fotbalistul danez.

Afla mai multe despre: daniel wass 

viewscnt
Articole similare