Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la AS Roma a refuzat convocarea la Cupa Mondială. De ce n-a vrut să meargă în Qatar

Un fotbalist de la AS Roma a refuzat convocarea la Cupa Mondială. De ce n-a vrut să meargă în Qatargalerie foto
Comentarii

Selecţionerul Australiei, Graham Arnold, a explicat că mijlocaşul Cristian Volpato, legitimat la AS Roma, a respins mai multe tentative de a-l convinge să joace pentru naţionala "Socceroos" la Cupa Mondială din Qatar.

Jucătorul de 18 ani este născut la Sydney, dar, la naţională, el a jucat deocamdată cu echipele U-19 şi U-20 ale Italiei. În cazul în care va juca pentru naţionala Australiei, Volpato nu va mai avea drept de joc pentru prima reprezentativă a Italiei.

Volpato a debutat în Serie A anul trecut şi a înscris de două ori în cinci apariţii în campionat, între care un gol decisiv în meciul câştigat cu 3-1 la Verona, în urmă cu trei zile.

Arnold, care a anunţat lotul de 26 de jucători pentru Qatar, marţi, a declarat că a încercat să-l convingă pe Volpato inclusiv în cursul zilei de miercuri, dar fără succes.

"Nu este decizia mea, am vorbit cu Cristian, marţi, de trei ori şi, înainte de asta, de alte câteva ori. Îl înţeleg şi îi respect decizia" , a mai spus selecţionerul.

Selecţionerul Graham Arnold l-a inclus în locul lui Volpato în lot pe atacantul Garang Kuol (18 ani), viitorul recrut al echipei Newcastle United.

Australia va debuta la Cupa Mondială din Qatar împotriva campioanei entitre, Franţa (22 noiembrie), iar apoi va înfrunta Tunisia (26 noiembrie) şi Danemarca (30 noiembrie).

Afla mai multe despre: volpato 

viewscnt
Articole similare