You are here:

Un fotbalist de la Atletico Madrid nu mai suportă să stea pe telefon. A renunţat la el după ce a petrecut un număr record de ore | FOTO

Un fotbalist de la Atletico Madrid nu mai suportă să stea pe telefon. A renunţat la el după ce a petrecut un număr record de ore | FOTOgalerie foto

La Liga

Comentarii

Alvaro Morata (27 de ani) a anunţat printr-o postare la InstaStory că pune stop reţelelor de socializare. Atacantul lui Atletico Madrid a descoperit că petrece mult prea mult timp pe internetul de pe telefon.

„Renunţ la reţelele de socializare pe termen nedefinit. Sper să treacă toate cât repede şi că sunteţi bine. Vă îmbrăţişez”, a postat Alvaro Morata.

Spaniolul a revenit după 15 ore cu un print screen obţinut cu ajutorul unei aplicaţii speciale de contorizare. Acesta a arătat că Morata foloseşte internetul de pe telefon aproximativ cinci ore pe zi.

„Acesta este singurul motiv. Nu e nici o problemă şi nu s-a întâmplat nimic”, a menţionat atacantul lui Atletico Madrid pentru a opri orice speculaţie.

Pe Instagram, acolo unde are 10,8 milioane de urmăritori, Morata era cel mai activ. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu soţia atacantului, Alice, care are 2,1 milioane de followers şi care postează foarte des.

Cuplul urmează să aibă un al treilea copil, după ce Alvaro şi Morata îi au deja pe cei doi băieţi gemeni Ale şi Leo.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: atletico madridmorata 

viewscnt
Articole similare