Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Poli Iaşi, propunerea lui Leo Grozavu pentru naţionala României: ”Este un băiat serios. Trăieşte pentru fotbal”

Un fotbalist de la Poli Iaşi, propunerea lui Leo Grozavu pentru naţionala României: ”Este un băiat serios. Trăieşte pentru fotbal”

CSM Poli Iași

Comentarii

Leo Grozavu a lăudat un jucător înainte de Poli Iaşi - UTA şi l-a propus la naţionala României.

Leo Grozavu, antrenorul echipei Poli Iaşi, l-a propus pe fundaşul stânga Rareş Ispas, fost internaţional la nivelurile U19 şi U21, la naţionala României.

Tehnicianul a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorul de la Iaşi. 

Acesta nu a jucat vreun minut pentru naţionala de seniori.

„Ispas ar putea face obiectul unei convocări. Nu spun că poate să joace, dar ar putea face obiectul unei convocări. De când a venit la Iaşi joacă constant bine, are evoluţii apreciate, este un băiat foarte serios, care trăieşte pentru fotbal.

În afară de Bancu nu avem foarte mulţi fundaşi stânga în România care să aibă pretenţii la poziţia de titular. Ispas este un jucător tânăr, poate reprezenta viitorul echipei naţionale”, a declarat Leo Grozavu.

Rareş Ispas a ajuns la Poli Iaşi în vara acestui an, adus liber după doi ani petrecuţi la Sepsi OSK. Ispas este un produs al academiei lui CFR Cluj.

Afla mai multe despre: leo grozavurareş ispaspoli iaşi 

viewscnt
Articole similare