Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Rapid, comparat cu ”Vlădoiu, Dică sau Dani Coman”: ”Tinerii o să fie marcaţi pe viaţă de el”

Un fotbalist de la Rapid, comparat cu ”Vlădoiu, Dică sau Dani Coman”: ”Tinerii o să fie marcaţi pe viaţă de el”

Rapid

Comentarii

Ionuţ Voicu, fost fundaş de la Rapid şi delegat în stafful tehnic al giuleştenilor, a vorbit la superlativ despre Crsiti Săpunaru.

Odată cu revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, Cristi Săpunaru a revenit la Rapid, clubul său de sulfet.

Fundaşul central a primit instant banderola când s-a întors şi a contribuit enorm la forma bună a echipei din acest sezon.

Alături de Dragoş Grigore, Junior Morais şi Claudiu Belu-Iordache, Săpuanru face de parte dintr-un dintre cele mai solide defensive din Liga 1, dar fundaşul are şi alte caracteristici care îl fac cu adevărat ”mare”.

Ionuţ Voicu, fost jucător Ştefan cel Mare, a afirmat că tinerii din Giuleşti vor rămâne ”marcaţi” graţie interacţiunii cu căpitanul lor.

Un lider adevărat şi un fotbalist cu experienţă vastă, Voicu l-a comparat pe Săpunaru cu ”Vlădoiu, Jean Barbuc, Dică sau Dani Coman”, în legătură cu efectul pe care îl are asupra coehcipierilor.

Un fotbalist de la Rapid, comparat cu ”Vlădoiu, Dică sau Dani Coman”

Sunt sigur că o să fie marcaţi pe viaţă şi pe toată cariera lor de fotbalişti. Acest moment, şi cu asemenea fotbalişti în echipă, şi când spun <<marcaţi>>, nu e un cuvânt prea mare.

Aşa cum am fost şi eu am fost marcat de prima experienţă de la FC Argeş, Vlădoiu, Jean Barbu, Dică, Dani Coman. Aşa şi ei vor rămâne marcaţi pe viaţă de asemenea fotbalişti.

Am foarte mare încredere în echipă, la antrenamente zilele astea am văzut băieţii cum se antrenează şi o fac foarte bine.

Mi-aş dori din tot sufletul să ajungem în play-off, nu va fi uşor, dar suntem Rapid şi chiar dacă pentru o nou-promovată obiectivul e salvarea de la retrogradare, noi am demonstrat că putem mai mult şi sunt sigur că toţi băieţii din acest vestiar, inclusiv stafful, gândim acelaşi lucru şi suporterii îşi doresc să mergem în play-off.

Le transmit că muncim din greu zi de zi, îi văd pe băieţi la antrenamente muncind extraordidan de tare să îndeplinim un vis, să mergem în play-off pentru că acum patru-cinci ani eram la pământ, acum ne-am ridicat împreună.

Fără suporteri în tribună nu suntem la fel de buni, dar cu ei suntem de neclinitit, aşa cum au scris ei pe un banner”, a declarat Ionuţ Voicu.

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare