Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Liga 1, aproape de un transfer în Scoţia: "Cluburile nu s-au înţeles. În iarnă, discutăm din nou!"

Un fotbalist din Liga 1, aproape de un transfer în Scoţia: "Cluburile nu s-au înţeles. În iarnă, discutăm din nou!"

Superliga

Comentarii

Atacantul slovan Pavol Safranko a fost la un pas de un transfer în Scoţia, la Dundee United.

A confirmat-o chiar vârful lui Sepsi, citat de Scottish Sun: "Din păcate, cluburile nu au ajuns la un acord. Am înţeles că Sepsi a vrut o anumită sumă de bani, care depăşeşte bugetul clubului Dundee. Eu speram că se vor întâlni undeva la jumătate, între cerere şi ofertă, dar nu s-a întâmplat. Voi rămâne în România până la iarnă, dar poate că în ianuarie voi avea din nou această oportunitate. Imi este dor de United. Este un club pe care îl port în inimă şi încă urmăresc meciurile lor. Am rămas în relaţii bune cu jucători de acolo, dar şi cu o parte a staff-ului. După ce am plecat, am spus mereu că vreau să revin într-o zi. Aici, în România, fotbalul este diferit. Jocul este mult mai tehnicizat, dar încă îmi este dor de fotbalul fizic de la United" a recunoscut Safranko, pentru sursa citată.

Pavol Safranko (25 de ani) a ajuns la Sepsi în 2019. El a marcat de 10 ori pentru gruparea din Sf. Gheorghe . Cu şase selecţii la activ în prima reprezentativă a ţării sale, Safranko este unul dintre jucătorii foarte buni pe care Sepsi i-a adus la echipă în calitate de jucător liber de contract.

Safranko a mai jucat pentru Tatran Presov, Podbrezova, Dunajska Streda şi Aalborg. Pentru Dundee United el a evoluat în sezonul 2018-2019, când a marcat de 12 ori în 33 de meciuri.

Afla mai multe despre: pavol safranko 

viewscnt
Articole similare