Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Liga 1 poate pleca în Statele Unite la finalul sezonului: "Pot obţine un contract peste Ocean"

Un fotbalist din Liga 1 poate pleca în Statele Unite la finalul sezonului: "Pot obţine un contract peste Ocean"

Superliga

Comentarii

Realdo Fili (25 de ani), fotbalistul de la FC Botoşani, ar putea pleca în Statele Unite ale Americii la finalul acestui sezon din Liga 1, când îi expiră contractul cu echipa antrenată de Marius Croitoru.

Un fotbalist din Liga 1 poate pleca în Statele Unite la finalul sezonului: "Pot obţine un contract peste Ocean"

Marius Croitoru poate rămâne fără unul dintre jucătorii săi de bază de la FC Botoşani, în vară. Realdo Fili îşi termină contractul, iar jucătorul poate prinde un contract în Statele Unite ale Americii. Cum e posibil? Jucătorul a câştigat, în 2021, la "Loteria vizelor" în ţara natală, Albania.

Realdo Fili e gata să se aşeze la masa negocierilor cu FC Botoşani, iar în funcţie de cum vor decide negocierile va lua o decizie dacă pleacă sau nu în SUA.

„Am câştigat la «Loteria vizelor» în Albania, iar acum trebuie să fac câteva documente pentru procedurile necesare obţinerii cetăţeniei americane. În 2-3 săptămâni cred că va fi gata cu acest proces, sunt doar câteva detalii de stabilit. După ce voi avea cetăţenie, pot obţine un contract peste Ocean ca «domestic player», jucător naţional adică, să nu fiu considerat stranier, extracomunitar. Îmi voi creşte şansele de a avea un statut mai bun în carieră.

Am mai multe rude în Tampa, Florida, acolo o să merg, atunci când va fi să merg în Statele Unite, mai ales că rudele respective au pus garanţie pentru mine, aşa cum e procedura”, a declarat Fili, potrivit gsp.ro.

Realdo Fili a spus că "trebuie să dau şi să iau mai mult de la fotbal", la vârsta pe care o are: „Am 25 de ani, am cea mai bună vârstă pentru fotbal. Mă simt bine, mă simt puternic, trebuie să dau şi să iau mai mult din fotbal. Nu ştiu dacă viitorul meu în fotbal este în România, vedem la vară. Sper să continuu aici, îmi doresc, eu vreau să ofer mai mult pentru fotbalul românesc”, conform gsp.ro.

Fotbalistul originar din Albania se află în România, la FC Botoşani, din ianurie 2020. De atunci, a strâns 57 de meciuri pentru FC Botoşani, timp în care a marcat opt goluri şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: realdo filivizasuafc botosani 

viewscnt
Articole similare