Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist important din istoria naţionalei lipseşte din filmul "Hai, România - Povestea Generaţiei de Aur". Prima reacţie după ce n-a apărut: "Măcar să spun câteva cuvinte"

Un fotbalist important din istoria naţionalei lipseşte din filmul "Hai, România - Povestea Generaţiei de Aur". Prima reacţie după ce n-a apărut: "Măcar să spun câteva cuvinte"
Comentarii

Filmul "Hai, România - Povestea Generaţiei de Aur" s-a lansat în cinematografe pe 1 martie 2024, un omagiu adus fotbaliştilor care au scris istorie, însă din care a lipsit Viorel Moldovan, marcator a 25 de goluri pentru prima reprezentativă.

Viorel Moldovan lipseşte din filmul "Hai, România - Povestea Generaţiei de Aur"

Viorel Moldovan a reprezentat România la patru turnee finale, printre care şi Cupa Mondială din SUA, 1994. Însă, turneul final găzduit de Statele Unite ale Americii a fost singurul la care nu a evoluat niciun minut.

Viorel Moldovan a bifat 70 de meciuri în echipa naţională şi a marcat 25 de goluri. A debutat pe 22 septembrie 1993, într-un Romania - Israel 1-0, şi a fost unul dintre atacanţii letali ai României. 

La "Întrebaţi şi voi", fostul atacant de la Nantes sau Rapid a fost chestionat de unul dintre urmăritori. Întrebat dacă este supărat după ce n-a apărut în filmul "Hai, România", componentul Generaţiei de Aur s-a rezumat în a spune că singura lui nemulţumire este că nu a fost invitat să transmită măcar un mesaj scurt despre regretatul Didi Prodan. 

"Nu neapărat că nu am apărut, dar un pic, aşa, am fost, pentru că poate puteam să spun şi eu, într-un interviu, câteva cuvinte despre regretatul Didi Prodan, care mi-a fost coleg de cameră în '94 şi cu care am stat mai bine de o lună de zile la acel turneu minunat pe care l-am făcut.

Poate puteam să spun şi eu două cuvinte în memoria lui, atât. Despre '98 poate puteam spune mai multe... Asta este", a spus Viorel Moldovan, la "Întrebaţi şi voi", de pe canalul de YouTube Orange Sport. 

În clasamentul golgheterilor naţionalei, Viorel Moldovan este pe locul al cincilea, la egalitate cu Ladislau Boloni şi Ciprian Marica, fiecare cu câte 25 de goluri. În ordine, primele locuri sunt ocupate de: Adrian Mutu şi Gică Hagi, la egalitate, Iuliu Bodola şi Anghel Iordănescu.

 

Afla mai multe despre: viorel moldovanviorel moldovan hai romaniahai romania film 

viewscnt
Articole similare