Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist român poate fi antrenat de Zinedine Zidane! Clubul mare care-l ademeneşte pe tehnicianul lui Real Madrid

Un fotbalist român poate fi antrenat de Zinedine Zidane! Clubul mare care-l ademeneşte pe tehnicianul lui Real Madrid
Comentarii

Juventus Torino, echipa pentru care evoluează Radu Drăguşin, vrea să-l aducă antrenor pe Zinedine Zidane, al cărui post la Real Madrid este ameninţat după ratarea în finala Ligii Campionilor, scrie, vineri, publicaţia Tuttosport.

Juventus vrea să-l aducă antrenor pe Zinedine Zidane

Sursa citată menţionează că Zidane este dorit la conducerea echipei de preşedintele clubului, Andrea Agnelli. Totuşi, Zidane mai are contract cu Real până în iunie 2022, iar problema pentru Juventus este salariul antrenorului, care în prezent este de 12 milioane de euro.

Jurnalistul Mario Cartagena de la Goal.com anunţă că vestiarul echipei Real Madrid are convingerea că Zinedine Zidane nu va mai rămâne la cârma grupării blanco şi în stagiunea viitoare.

Sursa citată notează că a consultat mai mulţi jucători de la Real Madrid, iar părerea generală este că Zidane se va despărţi de gruparea blanco. ”Îl văd obosit, chiar supărat în anumite ocazii, pentru tot ceea ce s-a întâmplat din septembrie încoace: calendarul competiţional, lista largă de accidentări, criticile. Este un sentiment care s-a extins şi amplificat după eliminarea din UEFA Champions League” confirmă sursa citată.

Afla mai multe despre: zidanereal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare