Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist ucrainean a murit luptând cu ruşii! ”S-a dus să apere Ucraina încă din primele zile ale operaţiunii!”

Un fotbalist ucrainean a murit luptând cu ruşii! ”S-a dus să apere Ucraina încă din primele zile ale operaţiunii!”

Diverse

Comentarii

Un fotbalist ucrainean a murit încercând să lupte împotriva militarilor ruşi în luptele care au loc la Avdiivka.

Pe 24 februarie, Rusia a autorizat operaţiunea de invadare a Ucrainei, iar de atunci, în ţara vecină României a început haosul. Toate activităţile au fost suspendate, inclusiv fotbalul. Aramata rusă a început bombardamentele şi a pus stăpânire pe mai multe zone ale ţării. 

În Ucraina au început lupte grele, mulţi civili şi-au pierdut viaţa, iar sute de mii de oameni au fugit din calea războiului, o parte dintre ei ajungând în România. La Bucureşti au ajuns inclusiv jucători de la Dinamo Kiev, care s-au pregătit la baza de antrenament a FCSB-ului. 

Războiul a făcut victime şi în rândul sportivilor, iar Volodymyr Kolesnyk, fost jucător la mai multe cluburi ucrainene de amatori, a murit în timpul luptelor. Clubul Kryvbas Kryvyi Rig, care evoluează în primul eşalon al fotbalului ucrainean, a anunţat decesul fostului fotbalist prin intermediul paginii oficiale de Facebook.  El ar fi murit în urma rănilor pe care le-a suferit în luptele care au fost date la Avdiivka. 

”S-a dus să apere Ucraina încă din primele zile ale operaţiunii antiteroriste. După o invazie rusă pe scară largă, eroul a fost grav rănit în timpul luptei de la Avdiivka”, se arară în mesaj.

Volodymyr Kolesnyk a jucat mult timp pentru echipele de amatori din Ucraina, iar apoi s-a alăturat echipei de veterani a celor de la Kryvbas. 

Afla mai multe despre: ucraina-fotbal-rusia 

viewscnt
Articole similare