Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un hocheist leton din NHL a decedat la vârsta de 24 de ani după explozia unor artificii, de 4 iulie

Un hocheist leton din NHL a decedat la vârsta de 24 de ani după explozia unor artificii, de 4 iuliegalerie foto

NHL

Comentarii

Portarul echipei Columbus Blue Jackets, Matiss Kivlenieks, în vârstă de 24 de ani, a murit după o declanşare defectuoasă a unor artificii la o petrecere de 4 iulie, Ziua Naţională a SUA.

Autopsia efectuată în cazul sportivului leton a relevat că a murit din cauza unui traumatism la piept provocat de explozia unor artificii.

El a fost într-o cadă cu hidromasaj la o petrecere care a avut loc într-o proprietate din în Novi, Michigan.

Iniţial, poliţia din Michigan a spus că internaţionalul leton Kivenieks a murit din cauza unei leziuni la cap suferite în timp ce ieşea dintr-o cadă cu hidromasaj.

"Se pare că au fost nişte focuri de artificii care au fost declanşate din greşeală şi lansate în direcţia domnului Kivlenieks şi a altora care erau aşezaţi în cada cu hidromasaj", a spus locotenentul Jason Meier.

Jucătorul a semnat cu Blue Jackets în mai 2017 şi a evoluat mai mult la Cleveland Monsters din Liga Americană de Hochei (AHL). El a jucat în două meciuri pentru Blue Jackets în sezonul 2020/21 şi a avut şase apariţii, dintre care patru ca titular, în campionatul precedent.

"Suntem şocaţi şi întristaţi de pierderea lui Matiss Kivlenieks şi transmitem cele mai profunde simpatii mamei sale, Astrida, familiei şi prietenilor lui, în aceste momente devastatore", a declarat preşedintele operaţiunilor de hochei de la Blue Jackets, John Davidson.

Matiss Kivlenieks a participat cu naţionala Letoniei la Campionatul Mondial din acest an.

Afla mai multe despre: nhl 

viewscnt
Articole similare