Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător al lui Real Madrid, declaraţii după AS Roma - CFR Cluj 5-0: ”A fost seara la care am visat”

Un jucător al lui Real Madrid, declaraţii după AS Roma - CFR Cluj 5-0: ”A fost seara la care am visat”
Comentarii

Un jucător împrumutat de AS Roma de la Real Madrid spune că victoria cu 5-0 în faţa lui CFR Cluj i-a oferit seara pe care şi-o dorea în tricoul echipei de pe Olimpico. Borja Mayoral a fost titular cu CFR Cluj şi a marcat două dintre cele 5 goluri.

Partida cu CFR Cluj, din grupele Europa League, i-a oferit lui Borja Mayoral ocazia să înscrie primele sale goluri pentru AS Roma. Atacantul în vârstă de 23 de ani este împrumutat de AS Roma de la Real Madrid, dar italienii au şi opţiune pentru un transfer definitiv. 

Un jucător împrumutat de la Real Madrid, declaraţii după meciul cu CFR: ”A fost seara la care am visat”

Borja Mayoral a fost împrumutat de AS Roma de la Real Madrid încă de la începutul lunii octombrie, dar a jucat destul de puţin în tricoul echipei italiene. Până la meciul câştigat cu 5-0 în faţa lui CFR Cluj, atacantul de 23 de ani jucat două meciuri în Europa League şi avusese o singură apariţie în Serie A, unde a jucat doar 6 minute. 

Cu CFR Cluj, Borja Mayoral a fost însă integralist şi a avut o seară excelentă. Atacantul care aparţine de Real Madrid a marcat golurile de 3-0 şio 4-0, primele sale reuşite în tricoul lui AS Roma. La final, Mayoral spune că a avut seara perfectă:

”A fost seara la care am visat, primele mele două goluri în acest tricou (n.r. AS Roma), pe Olimpico. Sunt, de asemenea, mulţumit de performanţa întregii echipe”, a declarat Borja Mayoral pentru Roma TV. 

Borja Mayoral a fost împrumutat de Roma de la Real Madrid, dar îl poate transfera definitiv

Atacantul de 23 de ani a fost prezentat oficial la AS Roma pe 2 octombrie. Mayoral a fost împrumutat pentru o perioadă de doi ani şi italienii au opţiune pentru un transfer definitiv. Pentru acest împrumut de la Real Madrid, AS Roma a plătit două milioane de euro.

Dacă vrea să-l transfere definitiv în timpul acestui sezon, AS Roma trebuie să plătească încă 15 milioane de euro. Dacă însă şefii echipei italiene se decid abia în sezonul viitor să-l transfere definitiv la Real Madrid, preţul pe care trebuie să-l achite pentru Borja Mayoral creşte la 20 de milioane de euro. 

Borja Mayoral a avut la Real Madrid 33 de apariţii, timp în care a marcat şapte goluri. În acest moment, atacantul spaniol este cotat la 10 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: borja mayoral 

viewscnt
Articole similare