You are here:

Un jucător de la CFR Cluj, avertisment pentru toată Liga 1: "Sper că va fi un exemplu şi pentru alte echipe"

Un jucător de la CFR Cluj, avertisment pentru toată Liga 1: "Sper că va fi un exemplu şi pentru alte echipe"

CFR Cluj

Comentarii

Fotbalistul Damjan Djokovic a declarat joi seară, după victoria obţinută de CFR Cluj în faţa echipei Rennes, scor 1-0, că formaţia sa are şanse mari de a ajunge în primăvara europeană, însă totul depinde de ultimele două meciuri din grupă.

El a mai spus că portarul Giedrius Arlauskis merită nota 10 pentru prestaţia de pe arena campioanei României. “Matematic avem încă nevoie de un punct. Trei puncte importante astăzi. Vedem ce va fi, avem încă două meciuri şi şanse mari să ne calificăm. Dacă nu ne calificăm am făcut-o pentru nimic. Jucăm împotirva a două echipe foarte puternice şi e foarte greu. A fost un meci greu, ei ne-au presat mult. E important că am scos trei puncte. Meciul a fost închis, putea să fie un egal, dar asta e forţa noastră. Arlauskis merită nota 10”, a afirmat Djokovic.

Djokovic a vorbit şi despre situaţia generală a fotbalului românesc şi a avertizat celelalte echipe să urmeze modelul campioanei: "Eu zic că pentru momentul delicat în care se găseşte fotbalul românesc, că asta e realitatea, e bine ce facem noi. Şi sper că va fi un exemplu şi pentru alte echipe, anul viitor, în Europa. Cred că e important, fie că jucăm bine sau slab, spectaculos sau nu, că facem rezultatele bune. Şi asta am făcut anul ăsta. Am bătut echipe mari şi tari. Şi am arătat că CFR e vie, după câţiva ani grei".

 

Afla mai multe despre: djokoviccfr cluj 

viewscnt
Articole similare