Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FCSB nu a mai rezistat! Ce mesaj a postat imediat după ce CFR a devenit campioana României

Un jucător de la FCSB nu a mai rezistat! Ce mesaj a postat imediat după ce CFR a devenit campioana Românieigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa.

Un jucător de la FCSB nu a mai rezistat! Ce mesaj a postat imediat după ce CFR a devenit campioana României

CFR Cluj a câştigat al cincilea său titlu consecutiv de campioană a României, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a, penultima din play-off-ul Ligii 1.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte.

Jucătorii FCSB-ului au sperat ca ardelenii să se încurce cu oltenii, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Ionuţ Panţîru s-a arătat dezamăgit şi crede că CFR a fost avantajată de arbitraj. 

"Să vină VAR-ul, zic", a fost mesajul scurt postat de Panţîru, pe Instagram.

Fanii au intrat pe teren la finalul meciului cu Universitatea Craiova, câştigat, scor 2-1, dar au părăsit suprafaţa de joc în mod civilizat, în momentul în care a început festivitatea de premiere.

Jucătorii au primit pe rând medaliile de campioni, tricourile de campioni şi trofeul de la vicepreşedintele LPF, Eduard Alexandru. Întreaga festivitate a fost desfăşurată într-un joc de artificii şi lumini.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbionuţ pantiru 

viewscnt
Articole similare