Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FCU Craiova, ”desfiinţat” după eşecul cu U Cluj: ”E un pericol pentru propria echipă! Un particular” | EXCLUSIV

Un jucător de la FCU Craiova, ”desfiinţat” după eşecul cu U Cluj: ”E un pericol pentru propria echipă! Un particular” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCU 1948 Craiova a fost învinsă de Universitatea Cluj, scor 3-4 (0-1), vineri după-amiază, într-o partidă din etapa a 3-a a Superligii, ediţia 2023/2024.

Golurile clujenilor au fost marcate de către veteranii Dan Nistor (min. 37 şi 69) şi Alexandru Chipciu (min. 80 şi 87), în timp ce reuşitele oltenilor au fost semnate de către Aurelian Chiţu (min. 50 şi 60) şi Sekou Sidibe (min. 77).

Bogdan Cosmescu, despre Lorenzo Paramatti: ”E o gaură enormă!”

După meci, comentatorul Bogdan Cosmescu nu a avut milă de fundaşul italian al celor de la FCU Craiova, Lorenzo Paramatti, pe care îl consideră un pericol permanent pentru propria poartă, de fiecare dată când este titularizat, fie în flancul drept, fie în centrul defensivei.

Eu ţi-am spus dinainte de meci că au o mare problemă în centrul apărării. A plecat Andre Duarte şi au rămas doi particulari.

A rămas Paramatti, un particular, iar Henriques, mai puţin. Dar Paramatti este un pericol pentru propria echipă, în orice variantă.

Nu a venit acum, dar întotdeauna a fost o gaură. Enormă. Un bolovan atârnat în sistemul echipei . Şi când juca fundaş dreapta, şi când joacă fundaş central”, a declarat Bogdan Cosmescu, la finalul meciului FCU 1948 Craiova - U Cluj 3-4.

  • Lorenzo Paramatti se află la FCU Craiova din vara lui 2020, după o ultimă experienţă în Italia, la Rimini.

 

Afla mai multe despre: bogdan cosmesculorenzo paramatti 

viewscnt
Articole similare