Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Sheffield United, lovit violent cu capul în figură de un suporter al lui Nottingham Forest! | VIDEO

Un jucător de la Sheffield United, lovit violent cu capul în figură de un suporter al lui Nottingham Forest! | VIDEO
Comentarii

Billy Sharp, jucător al echipei Sheffield United, a fost lovit violent cu capul în figură, după meciul disputat în deplasare cu Nottingham Forest, în manşa a doua a semifinalelor barajului de promovare în Premier League.

Nottingham Forest a obţinut, marţi, calificarea în finala de pe Stadionul Wembley după executarea loviturilor de departajare. Fanii lui Nottingham au invadat terenul, iar unul dintre aceştia a comis un gest brutal asupra unui fotbalist al oaspeţilor, care urmărea de la marginea suprafeţei de joc bucuria gazdelor.

Suporterul a venit în alergare şi i-a aplicat un cap în figură lui Sharp, care s-a prăbuşit la pământ în urma violentei lovituri primite.

 În urma incidentului de pe City Ground, o anchetă a fost declanşată rapid, iar poliţia din Nottinghamshire a anunţat că a reţinut agresorul, potrivit mirror.co.uk.



"Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat sub suspiciunea de agresiune, în legătură cu acest incident. El rămâne în arest şi va fi interogat de către ofiţeri. Anchetele noastre privind circumstanţele în care s-a produs incidentul sunt în curs de desfăşurare. Am vorbit cu jucătorul în cauză şi lucrăm cu ambele cluburi, care ne sprijină în ancheta noastră", a declarat inspectorul-şef Paul Hennessy.

Nottingham Forest s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Premier League, după ce a eliminat formaţia Sheffield United, în manşa a doua a semifinalelor play-off-ului din Championship.

Nottingham a fost condusă, marţi, pe teren propriu, după 120 de minute, cu scorul de 2-1, acelaşi ca în meciul tur, dar în favoarea "pădurarilor".

Au marcat: Johnson '19 / Gibbs-White '47, Fleck '75.

Nottingham Forest s-a impus la penaltiuri cu scorul de 3-2.

În cealaltă semifinală, Huddersfield a trecut de Luton Town, după 1-1, în deplasare şi 1-0, acasă.

A treia promovată în Premier League va fi cunoscută la 29 mai, după finala barajaului, care va avea loc pe Stadionul Wembley.

Huddersfield a jucat ultima dată în prima ligă în sezonul 2018/2019, iar Forest, în 1998/1999.

În acest sezon, au retrogradat Watford şi Norwich City şi au promovat direct Fulham şi Bournemouth.

Vor lupta în ultima etapă pentru a evita al treilea loc retrogradabil Everton, locul 16, cu 36 de puncte, Leeds United, locul 17, cu 35 de puncte, şi Burnley, locul 18, cu 34 de puncte.

 

 

 

Afla mai multe despre: nottinghamsheffieldvideoloviturafan 

viewscnt
Articole similare