Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător din Liga 1 a primit o ofertă de nerefuzat din străinătate şi se va transfera: ”Mie îmi pare rău, putea să rămână în România”

Un jucător din Liga 1 a primit o ofertă de nerefuzat din străinătate şi se va transfera: ”Mie îmi pare rău, putea să rămână în România”

Superliga

Comentarii

Unul dintre golgheterii Ligii 1 a primit o ofertă de nerefuzat din străinătate. Este de Pavol Safranko, de la Sepsi, care se va transfera la Mamelodi Sundowns, în Africa de Sud. Cornel Şfaiţer a spus că oferta a fost prea bună pentru a fi refuzată.

Cu 7 goluri marcate în acest sezon, Pavol Safranko este unul dintre cei mai interesanţi jucători străini din Liga 1. Însă internaţionalul slovac nu va mai petrece prea mult timp în România. Safranko a acceptat să se transfere la Mamelodi Sundowns, cea mai bogată echipă din Africa de Sud.

Cornel Şfaiţer susţine că şi-ar fi dorit ca Pavol Safranko să rămână în Liga 1, dar oferta a fost mult prea bună pentru a fi refuzată.

Un golgheter din Liga 1, ofertă de nerefuzat din străinătate: ”Nu-i putea oferi nimeni din România aşa ceva”

Pavel Safranko s-a transferat la Sepsi în vara lui 2019 şi a devenit unul dintre cei mai buni jucători străini din Liga 1. După EURO 2020, care se va disputa în iunie, atacantul în vârstă de 26 de ani nu va mai reveni însă în România.

Sepsi a fost de acord să-l vândă la Mamelodi Sundowns, cea mai bogată din Africa de Sud, care a oferit 700.000 de euro pentru acest transfer. Este cel mai scump realizat vreodată de Sepsi. Cornel Şfaiţer susţine că şi oferta pentru jucător a fost de nerefuzat:

”Mie îmi pare rău, putea rămâne în campionatul intern. (A fost o ofertă de nerefuzat?) Da, şi a lui, persoanal, eu ma bucur pentru el că e un jucător extraordinar de devotat. Pentru dânsul, personal, financiar, pentru familia lui e foarte bine, nu-i putea oferi nimeni în România”, a declarat Cornel Şfaiţer la Look Sport Live.

Safranko, cel mai scump transfer făcut vreodată de Sepsi

Transferul lui Pavol Safranko la Mamelodi Sundowns a stabilit şi un record în scurta istorie a lui Sepsi. Plecat pe 700.000 de euro, internaţionalul slovac a devenit astfel cel mai scump transfer din istoria clubului Sepsi. Vechiul record îi aparţinea lui Ibrahima Tandia, care s-a transferat la Al-Hazm pentru 600.000 de euro.

Sepsi va împărţi însă suma de transfer cu Aalborg, club de la care Safranko a fost transferat. Potrivit contractului dintre cele două cluburi, Sepsi trebuie să le plătească danezilor 200.000 de euro din transferul golgheterului Safranko la Mamelodi Sundowns.

Afla mai multe despre: safranko 

viewscnt
Articole similare