Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător legendar al Germaniei a dat de înţeles că se va retrage de la echipa naţională după eliminarea de la Campionatul Mondial: ”Am câteva cuvinte pentru fani!”

Un jucător legendar al Germaniei a dat de înţeles că se va retrage de la echipa naţională după eliminarea de la Campionatul Mondial: ”Am câteva cuvinte pentru fani!”

Cupa Mondială

Comentarii

Thomas Muller a dat de înţeles că ar dori să se retragă de la echipa naţională, după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială.

Reprezentativa Germaniei, campioana mondială din 2014, a fost eliminată, joi, în faza grupelor de la CM din Qatar. Grupa E a fost câştigată de Japonia, care a învins Spania cu scorul de 2-1 în ultima etapă grupelor.

Germania a învins în ultima etapă Costa Rica, scor 4-2, însă rezultatul nu i-a ajutat pe germani să obţină calificarea în optimi. Au marcat Gnabry ’10, Havertz ’73, ’85 şi Fullkrug ’89 pentru Germania, respectiv Tejeda ’58 şi Borges ’70 pentru costaricani. Meciul a fost arbitrat de Stephanie Frappart.

După ce Germania a fost eliminată, Thomas Muller, jucător emblematic pentru Bayern şi echipa naţională, a dat de înţeles că ar dori să se retragă. El le-a transmis un mesaj fanilor. 

”Am câteva cuvinte pentru fani!”

”Dacă acesta a fost ultimul meu meci pentru naţionala Germaniei, am câteva cuvinte pentru fani: a fost o adevărată plăcere. Vă mulţumesc mult. Mereu am încercat să lupt cu inima pe teren. Uneori au fost lacrimi de bucurie, alteori de durere. Am jucat cu dragoste”, a spus Thomas Muller, după meci.

Japonia a terminat grupa pe primul loc, cu 6 puncte, iar Spania s-a clasat pe doi, cu 4 puncte. Ambele echipe s-au calificat în optimile CM. Germania, locul 3 cu 4 puncte, şi Costa Rica, locul 4 cu 3 puncte, au fost eliminate.

Afla mai multe despre: cupa mondială-germania-muller 

viewscnt
Articole similare