Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un lucru mai puţin ştiut despre Alexandru Ioniţă: ”Mă atrage foarte mult budismul” | EXCLUSIV

Un lucru mai puţin ştiut despre Alexandru Ioniţă: ”Mă atrage foarte mult budismul” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Alexandru Ioniţă II (28 de ani) a redescoperit la Rapid pasiunea pentru fotbal şi munceşte în fiecare zi să-şi ajute echipa de suflet, dar şi să primească convocarea la echipa naţională.

Un lucru mai puţin ştiut despre Alexandru Ioniţă: ”Mă atrage foarte mult budismul” | EXCLUSIV

Alexandru Ioniţă (28 de ani), mijlocaşul celor de la Rapid, a vorbit în mai mult rânduri despre perioada de suspendare din viaţa sa, una care l-a marcat.

Pedeapsa primită este considerată şi acum una exagerată de către fotbalist. Subiectul delicat a fost discutat de Ioniţă şi cu actualul său antrenor, Adrian Mutu (44 de ani). ”Briliantul” ştie foarte bine prin ce a trecut jucătorul, pentru că şi el a avut parte de suspendare pe vremea în care era fotbalist. 

Având în vedere perioada grea prin care a trecut, Ioniţă a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Orange Sport că s-a informat despre budism: ”Îmi place foarte mult!”.  

”Cred în Dumnezeu ca şi spirit, dar mă atrage foarte mult şi budismul. Nu am experimentat foarte mult, dar am citit câte ceva despre budism şi îmi place foarte mult”, a declarat Alexandru Ioniţă pentru Orange Sport. 

  • 6 trofee are Alex în CV: trei titluri de campion al României, o Cupă a României şi două Supercupe

Alex Ioniţă şi-a regăsit pofta de joc la Rapid: „Mă simt foarte împlinit şi fericit”

Alexandru Ioniţă II e fericit că a ales să se întoarcă la Rapid şi asta se vede şi în jocul său: „Nu este plăcere mai mare decât să faci ce îţi place şi mai ales unde îţi place. Eu mereu mi-am dorit să joc la Rapid şi ăsta e un atuu pentru mine.

Mă simt foarte împlinit şi fericit când joc pentru Rapid şi sper să continui aici în următoarea perioadă, după care, ca oricare, vreau să fac pasul la mai bine, dar acum vreau să mă bucur de momentul acesta”, a declarat acesta pentru Orange Sport.

  • 850 de mii de euro este cota lui Ioniţă conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Maxima sa cotaţie fiind în septembrie 2017, atunci când valora pe Transfermarkt.com 1,5 milioane de euro

”Eu nu voi merge niciodată la FCSB”. Alex Ioniţă, după ce Sorescu a bătut palma cu Becali | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: alexandru ionitarapid 

viewscnt
Articole similare