Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un "magician", dorinţa lui Ten Hag la United! Vrea un fotbalist de la o rivală din Premier League

Un "magician", dorinţa lui Ten Hag la United! Vrea un fotbalist de la o rivală din Premier League

Manchester United

Comentarii

Erik ten Hag vrea să se înconjoare, la Manchester United, de fotbalişti cu care a mai lucrat la Ajax. Noua "dorinţă" a antrenorului batav este Hakim Ziyech (29 de ani), jucătorul rivalei Chelsea.

După ce a luat un nou titlu cu Ajax, Erik ten Hag a început să lucreze la Manchester United şi şi-a conturat lista de transferuri.

Un "magician", dorinţa lui Ten Hag la United! Vrea un fotbalist de la o rivală din Premier League

Manchester United l-a angajat pe Erik ten Hag pentru o reconstrucţie totală pe Old Trafford, stilul ofensiv şi atractiv fiind principalul factor în această decizie. După ce a luat un nou titlu cu Ajax, antrenorul batav a trecut în Premier Leauge şi şi-a făcut lista de transferuri.

A anunţată că Donny van de Beek va reveni din împrumutul la Everton, le-a transmis şefilor să înceapă negocierile cu Barcelona pentru Frenkie de Jong (24 de ani), iar acum se pare că îşi doreşte un nou fost elev de pe "Amsterdam ArenA".

Potrivit ESPN, Manchester United este interesată de aducerea lui Hakim Ziyech. La dorinţa lui Ten Hag, "magicianul" marocan este dorit pe Old Trafford în încercarea lui Ten Hag de a întări ofensiva. Tehnicianul batav îl cunoaşte foarte bine pe Ziyech, cu care a lucrat la Ajax şi crede că acesta se poate adapta din nou foarte bine la stilul său, în Premier League.

Hakim Ziyech joacă la Chelsea, o rivală a lui Manchester United din Premier League, însă este mai mult rezervă. Echipa de pe Stamford Bridge este de acord să-l vândă pentru a face rost de bani pentru alte transferuri, potrivit site-ului fichajes.net.

Hakim Ziyech a jucat 44 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut cu Chelsea, timp în care a marcat de opt ori şi a livrat şase pase de gol.

Afla mai multe despre: erik ten hagtransferziyechmanchester city 

viewscnt
Articole similare