Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un meci slab! E frustrant să vezi aşa ceva". Concluziile lui Reghe după Clinceni - U Craiova 1-3

"Un meci slab! E frustrant să vezi aşa ceva". Concluziile lui Reghe după Clinceni - U Craiova 1-3
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul de la U Craiova, a reacţionat la finalul meciului câştigat cu Academica Clinceni, scor 3-1 la Giurgiu, în Liga 1.

"Un meci slab! E frustrant să vezi aşa ceva". Concluziile lui Reghe după Clinceni - U Craiova 1-3

U Craiova a învins-o pe Academica Clinceni cu 3-1 la Giurgiu, într-un meci în care s-a văzut egalată după ce deschis scorul. Deşi toată lumea se aştepata la un scor fluviu, nu a fost aşa, dar Laurenţiu Reghecampf le-a găsit circumstanţe atenuante jucătorilor săi.

Reghe nu a fost mulţumit de starea gazonului de la Giurgiu şi a spus că dacă jucătorii săi erau mai concentraţi atunci diferenţa de scor putea fi mai mare.

„Nu ar trebui să existe relaxare, dar trebuie să le găsesc câteva circumstanţe: atmosfera, gazonul, foarte prost şi denivelat. Dar un meci slab, nu vorbesc de noi, în general. E frustrant să vii să vezi un stadion frumos şi când am intrat pe gazon nu îmi venea să cred, teren de câmp.

E normal, veneau după meciul cu Farul, toţi jucătorii noştri visau să marcheze. Am încercat să îi ţin concentraţi, le-am spus că nu vor mai juca aşa cum au făcut-o cu Farul, ştiam că vor fi mult mai concentraţi, nu se mai putea repeta meciul slab făcut cu câteva zile în urmă.

Cred că au fost câteva faze unde trebuia să marcăm, Cîmpanu de două ori, Markovic cu capul. Au mai fost câteva faze în care jucătorii puteau juca mult mai repede, dar mulţumit pentru cele trei puncte, nu avem niciun accidentat. M-au mulţumit toti, dar dacă mă gândesc la nivelul meciului, să fim realişti, a fost un meci slab, poate doar dacă eram puţin mai concentraţi, am fi putut marca.

Obiectivul nostru, în continuare este să rămânem cât mai sus, aproape de CFR Cluj şi FCSB”, a declarat Laurenţiu Reghcampf la finalul meciului.

Academica Clinceni - U Craiova 1-3, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XXVII-a din Liga 1 Casa Pariurilor. Pentru craioveni este a treia victorie consecutivă, după ce s-au impus cu Dinamo, scor 6-1, şi rivalii locali de la FC U Craiova 1948, scor 2-0.

Pentru Universitatea Craiova au marcat Cîmpanu '21, '43 şi Vînă '76, iar pentru Academica Clinceni a înscris R. Ion, în minutul 37.

Au evoluat următoarele echipe:

Academica Clinceni: Ureche - Rufati, Corinus (Cmovs '46), Holzmann - Ţvetkov, Mboko (Iana '80), Vrdoljak, Florică  (A. Ion '64) - R. Ion, Plazibat (Alghoul '64), De Amorim (Dumitrache '77). Antrenor: Florin Stângă.

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu (Conte '72), Papp, Screciu, Vătăjelu - Cîmpanu, Al. Creţu (Roguljic '80), Mateiu (Nistor '46), Gustavo (Vînă '71) - Markovic (Baiaram '56), Ivan. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfu craiovareactieliga 1 

viewscnt
Articole similare