You are here:

Un membru al Generaţiei de Aur, uluit de calităţile lui Ianis Hagi: "E deja peste tatăl său la acest capitol"

Un membru al Generaţiei de Aur, uluit de calităţile lui Ianis Hagi: "E deja peste tatăl său la acest capitol"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional Florin Prunea se declară impresionat de capacitatea lui Ianis Hagi de a executa fazele fixe cu ambele picioare. De altfel, mijlocaşul Viitorului şi-a întrecut deja tatăl la acest capitol, crede fostul portar.

"Ianis este un jucător... Nici nu ştii cu ce picior dă mai bine. El dă şi cu dreptul şi cu stângul. Asta se exersează. Când execuţi penalty cu piciorul care nu este piciorul tău de bază, înseamnă că ai lucrat foarte mult la aceste lucruri.

La Ianis se vede calitatea. Şi Gică dădea şi cu dreptul şi cu stângul, dar Ianis la acest capitol îl depăşeşte", a declarat Florin Prunea, la Telekom Sport.

Ianis Hagi a reuşit cu Poli Iaşi o performanţă destul de rară în lumea fotbalului. Tânărul mijlocaş a bătut în acelaşi meci un penalty cu dreptul şi unul cu piciorul stâng.

Ianis a deschis cu Poli Iaşi - în optimile Cupei - dintr-un penalty transformat în minutul 15, cu piciorul drept. Meciul avea să ajungă la loviturile de departajare, după 2-2, iar Hagi jr. a fost din nou printre executanţi. De această dată, internaţionalul român de tineret a bătut cu piciorul stâng.

Întrebat dacă mai ştie un jucător care să înscrie din penalty şi cu dreptul, şi cu stângul în acelaşi meci, Ianis a devenit şi el curios: ”Nu ştiu, Dembele poate, la Barcelona. În acelaşi meci nu cred. Chiar sunt curios, o să vorbesc cu ofiţerul de presă, să îmi caute să văd dacă există vreun jucător”, a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

Viitorul s-a calificat în sferturile Cupei României după ce a trecut la penalty-uri cu 5-3 de Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: ianispruneahagi 

viewscnt
Articole similare