Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou caz de coronavirus la Lyon. Fotbalistul nu se va mai antrena cu gruparea franceză şi va rămâne în Brazilia

Un nou caz de coronavirus la Lyon. Fotbalistul nu se va mai antrena cu gruparea franceză şi va rămâne în Brazilia
Comentarii

Lyon are un noui caz de coronavirus. Fotbalistul brazilian, Bruno Guimaraes, a ieşit cu rezultatul pozitiv la testul pentru coronavirus şi va rata primele antrenamente ale echipei.

Lyon are un caz nou de coronavirus

Mijlocaşul echipei Olympique Lyon, Bruno Guimaraes, ratează reluarea pregătirilor la formaţia franceză, el fiind nevoit să rămână în Brazilia, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, informează L’Equipe.

Brazilianul Guimaraes, care a plecat la Rio de Janeiro pentru sărbători, nu s-a aflat joi în avionul cu care au revenit în Franţa colegii săi Lucas Paqueta şi Jean Lucas. El nu a putut face deplasarea deoarece a fost găsit infectat cu coronavirus în urmă cu câteva zile.

Olympique Lyon îşi reia astăzi pregătirile şi în 6 ianuarie are programat primul meci din acest an, pe teren propriu, cu Lens, în Ligue 1.

Bruno Guimaraes a fost achiziţionat de Lyon de la Club Athletico Paranaense pentru 20 milioane de euro în ianuarie 2020. Brazilianul a marcat un gol şi a oferit o pasă de gol în cele 25 de partide jucate pentru Lyon. 

Mijlocaşul brazilian este evaluat la 28 milioane de euro, conform transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: lyon ligue 1 franta brazilia bruno gumaraes 

viewscnt
Articole similare