Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou conflict creat de Becali la FCSB: "Antrenorul a vrut să-şi dea demisia". Dezvăluiri inedite din vestiarul roş-albaştrilor

Un nou conflict creat de Becali la FCSB: "Antrenorul a vrut să-şi dea demisia". Dezvăluiri inedite din vestiarul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB este aproape de un nou titlu în Superligă, iar acum fanii speră ca echipa pregătită de Elias Charalambous să se impună în campionat, după o pauză de opt ani.

În 2015, cu Constantin Gâlcă pe banca tehnică, FCSB a cucerit ultimul său titlu în Superligă. Acum, roş-albaştrii depind doar de propriile rezultate, iar Charalambous poate fi antrenorul care le-ar aduce fanilor trofeul mult aşteptat.

Aflat şi el pe banca tehnică a FCSB-ului în prima jumătate a sezonului, Nicolae Dică traversează acum momente dificile la conducerea lui CS Mioveni

De altfel, antrenorul şi-a amintit de perioada grea pe care a traversat-o şi Cosmin Olăroiu pe banca FCSB-ului în sezonul 2006/2007.

"Olăroiu a vrut să plece în al doilea an al său. În momentele dificile, trebuie să ai jucători cu mare experienţă, jucători care pot trece peste asemenea momente grele.

Olăroiu a terminat pe locul al doilea în campionat atunci, dar tot a mers în Liga Campionilor. (n.r. Însă tot a vrut să renunţe) Da, dar nu era pe locul 6, era pe locul 2, iar obiectivul era câştigarea campionatului, avea performanţe reuşite, erau multe lucruri bune reuşite la echipă.

El era dezamăgit doar că nu luam campionatul, eram departe de titlu. Cred că de asta voia să facă acest pas" , a declarat Nicolae Dică.

Olăroiu, parcurs impresionant în 2006

În iarna anului 2006, FCSB a reuşit să câştige în Olanda, scor 3-1, pe terenul lui Heerenveen şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei UEFA, cu scorul general de 3-2.

A urmat victoria impresionantă obţinută în deplasarea de la Betis Sevilla, după o remiză albă înregistrată la Bucureşti, iar în sferturile de finală, roş-albaştrii s-au luptat pentru un loc în semifinale în celebra "dublă" UEFAntastică împotriva Rapidului.

FCSB s-a calificat în penultimul act, unde a fost eliminată de Middlesbrough, după returul dramatic din Anglia.

La finalul sezonului respectiv, roş-albaştrii au cucerit titlul de campioni în Liga 1.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare