Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou eşec pentru Boloni! Metz a pierdut la Bordeaux, scor 0-2

Un nou eşec pentru Boloni! Metz a pierdut la Bordeaux, scor 0-2
Comentarii

Echipa franceză FC Metz, antrenată de tehnicianul român Ladislau Boloni, a pierdut sâmbătă, în deplasare, partida cu formaţia Girondins de Bordeaux, scor 0-2, în etapa a 11-a din Ligue 2.

Un nou eşec pentru Boloni! Metz a pierdut la Bordeaux, scor 0-2

Girondins de Bordeaux a marcat de două ori, pe finaluri de repriză, prin Maja (min. 45+2, din penalti) şi Fransergio (min. 90+2), asigurându-şi victoria şi cele trei puncte în clasament. Bordeaux ocupă prima poziţie în ierarhia Ligue 2, cu 23 de puncte.

Metz este clasată pe locul 7, cu 14 puncte, şi va juca etapa viitoare cu Sochaux.

Ce i-a transmis Răzvan Burleanu lui Ladislau Boloni, după ce campania din Liga Naţiunilor s-a terminat: ”Cu el nu am ajuns în această situaţie!”

”Acesta a fost contractul propus tuturor posibililor selecţioneri cu care s-a discutat atunci. Cu domnul Boloni nu am ajuns în această situaţie. Dacă lucrurile arătau la fel cum arată astăzi, indiferent de numele selecţionerului, aceeaşi ar fi fost propunerea noastră de stabilitate în ceea ce priveşte următoarea campanie de calificare.

Nu am avut nicio discuţie cu Edi în care să nu continue să spere, să muncească, să creadă, să aspire că putem să scoatem maxim din aceşti jucători.

Vorbim de o echipă naţională pe care trebuie să o creştem împreună, jucători care au crescut în ultimii 3 ani la loturile de tineret şi care în momentul de faţă au acea vârstă la care pot să atingă un potenţial maxim, să revenim la un turneu final”, a spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: boloni-metz bourdeaux 

viewscnt
Articole similare