Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou fenomen în lumea antrenorilor. Câţi ani are cel mai tânăr tehnician care pregăteşte o echipă din grupele Ligii Campionilor

Un nou fenomen în lumea antrenorilor. Câţi ani are cel mai tânăr tehnician care pregăteşte o echipă din grupele Ligii Campionilor
Comentarii

La doar 31 de ani şi 58 de zile, Julian Nagelsmann este un adevărat fenomen în lumea antrenorilor. Tehnicianul lui Hoffenheim este cel mai tânăr antrenor care a pregătit vreodată vreo echipă în Liga Campionilor.

Julian Nagelsmann are o poveste foarte interesantă. La doar 21 de ani a decis că vrea să se facă antrenor şi s-a apucat de studiat. A început ca scouter la Augsburg, când avea doar 22 de ani, a lucrat apoi la Munchen 1860 şi, ulterior, a ajuns la grupele de juniori ale lui Hoffenheim.

În februarie 2016, Julian Nagelsmann a fost numit antrenor la echipa de seniori a lui Hoffenheim. Încă nu împlinise 29 de ani şi mulţi erau uimiţi, dar se îndoiau că va face faţă. Tânărul antrenor s-a descurcat foarte bine însă şi a reuşit să o ducă pe Hoffenheim în grupele Ligii Campionilor. La doar 31 de ani şi 58 de zile, Nagelsmann a devenit cel mai tânăr antrenor din istoria competiţiei.

Din păcate pentru fanii lui Hoffenheim, Nagelsmann a semnat un contract cu RB Leizpig, unde urmează să ajungă în vara viitoare.

Afla mai multe despre: julian nagelsmannhoffenheimliga campionilor 

viewscnt
Articole similare