Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou jucător OUT de la FCSB. Becali, decizie previzibilă după ultimul rezultat al echipei lui Nicolae Dică

Un nou jucător OUT de la FCSB. Becali, decizie previzibilă după ultimul rezultat al echipei lui Nicolae Dică

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în grupele Conference League, iar acum se pregăteşte pentru debutul în această fază a competiţiei. Cu doar câteva zile înaintea meciului cu West Ham, oficialii vicecampioanei României au trimis către UEFA lista cu jucătorii care vor evolua în grupe.

FCSB are o grupă infernală în grupele Conference League. Echipa lui Nicolae Dică va da peste West Ham, Anderlecht şi Silkeborg, iar oficialii roş-albaştrilor au trimis deja lista cu fotbaliştii care vor evolua în grupe.

O singură modificare a făcut FCSB faţă de lista trimisă către UEFA înaintea duelului cu Viking, din play-off-ul COnference League. Vadim Raţă, trimis la FC Voluntari după doar trei partide, a fost înlocuit de Andrea Compagno, atacantul adus de la FC U Craiova 1948.

"S-a trimis lista în această după-amiază. Nu sunt surprize, a intrat Compagno, a ieşit Raţă. El (n.r. Gigi Becali) e proprietarul clubului, nu ai ce să faci. Ca salariu, la Voluntari, iese cam pe-acolo cum câştigă la noi, nu e mare diferenţă, dar diferenţa e că nu mai e la noi" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Vadim Raţă a revenit la FC Voluntari

FCSB a avut o campanie impresionantă de mercato în vara acestui an, iar unul dintre jucătorii transferaţi a fost Vadim Raţă, fotbalist care a intrat rapid în dizgraţia lui Gigi Becali. După doar 108 minute bifate pentru vicecampioana României, Becali i-a reziliat contractul jucătorului.

Raţă a negociat direct cu Gigi Becali termenii despărţirii, iar conform Fanatik a obţinut patru salarii de la omul de afaceri pentru a fi de acord cu rezilierea contractului. Vadim Raţă a încasat 40.000 de euro pentru a pleca de la FCSB, deşi abia semnase cu echipa roş-albastră.

  • 108 minute a bifat Vadim Raţă în cele 3 meciuri jucate pentru FCSB, Chindia, cu Hermannstadt şi cu Viking
  • 1,2 milioane de euro valorează Vadim Raţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare