Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou multimilionar din fotbalul românesc. L-a trădat pe Gigi Becali, iar acum a dat marea lovitură: "A luat 22 de milioane de euro"

Un nou multimilionar din fotbalul românesc. L-a trădat pe Gigi Becali, iar acum a dat marea lovitură: "A luat 22 de milioane de euro"galerie foto

Handbal

Comentarii

Gigi Becali este cel mai bogat patron din fotbalul românesc, iar modelul său a fost urmat cu succes şi de un fost conducător din Liga 1.

FCSB este echipa care produce, în fiecare sezon, cei mai multi bani din Superligă, iar acest aspect i se datorează şi lui Gigi Becali. Cu averi impresionante, latifundiarul din Pipera a şi investit constant în fotbalul românesc, în cele din urmă, primind şi sume impresionante de bani în schimbul jucătorilor vânduţi.

Însă modelul adoptat de Gigi Becali l-a îmbogăţit şi pe un fost conducător din Liga 1. 

"Mai e unul tot aşa credincios, care până nu s-a luat de credinţă nu reuşea nimic. Costel Bucur! Şi-a luat-o şi ăla, măi, frate, cu credinţa, cu rugăciunile, cu toate astea. Acum e mai tare ca noi toţi la un loc, mai puţin Gigi. Câştigul lui, anul trecut, 22 de milioane de euro, ce e scos de la ANAF.

Are o familie absolut extraordinară, toţi credincioşi. Şi fiul, aşa cum şi fetele lui Gigi, toată familia credincioasă, eu cunosc fetele, sau cel puţin două din ele. Asta care a făcut bloc lângă mine, ţiplă, cuminte, harnică, credincioasă. Mare educaţie, ţi-e şi ruşine să faci glume în prezenţa ei" , a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Constantin Bucur, zis şi Costel Bucur, este fostul patron al Gloriei Buzău. Bun prieten cu Gigi Becali, cei doi au intrat în conflict în 2007, când FCSB a fost încurcată într-un meci din campionat chiar de Gloria Buzău, în urma unei execuţii superbe a lui Romeo Bunică.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare