You are here:

Un nou nume important din tenis şi-a anunţat retragerea. Campion la Wimbledon şi la US Open, Jack Sock se apucă de un alt sport

Un nou nume important din tenis şi-a anunţat retragerea. Campion la Wimbledon şi la US Open, Jack Sock se apucă de un alt sportgalerie foto

Tenis

Comentarii

Americanul Jack Sock, fost număr 8 mondial, a anunţat că se va retrage din tenis după US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Sock, în vârstă de 30 de ani, a câştigat patru titluri ATP la simplu şi 17 trofee la dublu, cele mai importante fiind titlul ATP Masters 1000 de la Paris din 2017, precum şi titlurile la dublu masculin la Wimbledon în 2014 şi 2018 şi la US Open 2018.

De asemenea, a câştigat o medalie de aur la dublu mixt la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, precum şi un bronz la dublu masculin.

Sock va face echipă cu John Isner la Flushing Meadows, americanul urmând să se retragă şi el după încheierea ultimului turneu de Grand Slam al anului.

"Pentru băiatul de opt ani care s-a îndrăgostit imediat de tenis. Sper că te-am făcut mândru", a spus Sock într-o postare pe Instagram. "Au fost 14 ani de amintiri pe care nu le voi uita niciodată. De la câştigarea a patru Grand Slam-uri, aurul şi bronzul olimpic, clasări în top 10 la simplu şi dublu şi participarea în echipele de Cupa Davis şi Laver Cup, a fost dincolo de ceea ce aş fi putut visa vreodată", a scris el.

Turneul US Open se desfăşoară între 28 august şi 10 septembrie.

Potrivit unor informaţii apărute în presa americană, Sock ar putea trece la pickleball după ce se va retrage.

Afla mai multe despre: jack sock 

viewscnt
Articole similare