Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou record doborât de Karim Benzema. Atacantul francez l-a depăşit pe Roberto Carlos şi a preluat conducerea în ierarhie

Un nou record doborât de Karim Benzema. Atacantul francez l-a depăşit pe Roberto Carlos şi a preluat conducerea în ierarhie

Real Madrid

Comentarii

Atacantul Karim Benzema a devenit, sâmbătă, jucătorul străin cu cele mai multe meciuri disputate în tricoul lui Real Madrid, 528. În această perioadă, starul francez a marcat 257 de goluri şi a oferit 138 de pase decisive.

Precedentul record îi aparţinea brazilianului Roberto Carlos, 527 de partide. De altfel, cei doi s-au fotografiat împreună după meciul câştigat de Real cu Atletico Madrid, iar Benzema a şi făcut o postare pe pagina personală de Twitter.

"A fost o seară superbă. Sunt mândru de echipa mea şi de mine pentru această bornă importantă pe care am atins-o" , a scris Benzema pe Twitter.

Benzema, 32 de ani, este la Madrid din iulie 2009, când a fost transferat de la Olympique Lyon pentru suma de 35 de milioane de euro.

Real Madrid a învins-o, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului Spaniei.

Golurile au fost marcate de Casemiro ’15 şi Oblak ’63 (autogol).

Afla mai multe despre: benzemareal madrid 

viewscnt
Articole similare