Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou record pentru Jude Bellingham! Cum a scris istorie englezul la partida cu Croaţia de la EURO 2020

Un nou record pentru Jude Bellingham! Cum a scris istorie englezul la partida cu Croaţia de la EURO 2020

EURO 2020

Comentarii

Mijlocaşul englez Jude Bellingham a devenit, duminică, la meciul cu Croaţia, scor 1-0, cel mai tânăr jucător care a evoluat la Campionatul European.

După ce a intrat pe teren în minutul 82 al partidei cu Croaţia, Jude Bellingham şi-a scris numele în Cartea Recordurilor. După ce doborâse mai recorduri cu Dormund, legat de vârsta sa, acesta a devenit cel mai tânăr jucător care evoluează la un Euro, la 17 ani şi 349 de zile.

Un nou record pentru Jude Bellingham!

Jucătorul care a fost adus de Dortmund de la Birmingham sezonul trecut a impresionat în Germania şi a însumat 46 de apariţii pe Signal Iduna Park, reuşind patru goluri şi patru pase decisive. Acesta a ridicat Cupa Germaniei sub conducerea lui Edin Terzic.

După debutul la clubul din Championship, Bellingham a devenit cel mai tânăr jucător din istoria formaţiei, iar la debutul pentru Dormund a devenit cel mai tânăr marcator din istoria echipei. Mai mult, mijlocaşul Borussiei este al treilea cel mai tânăr jucător din istoria Angliei, în urma lui Theo Walcoot şi Wayne Rooney.

Afla mai multe despre: euro 2020jude bellinghamanglia croaţia 

viewscnt
Articole similare