Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou stadion de 30.000 de locuri va fi construit în România. Răchită: ”Probabil că mă voi ocupa de elaborarea lui!” Unde va fi ridicat

Un nou stadion de 30.000 de locuri va fi construit în România. Răchită: ”Probabil că mă voi ocupa de elaborarea lui!” Unde va fi ridicat

Liga 2

Comentarii

Valeriu Răchită a preluat-o pe ACS Poli Timişoara, ultimul loc în liga secundă. Pe lângă activitatea tehnică, antrenorul de 48 de ani se va ocupa şi cu consilierea Primăriei pentru ridicarea unui nou stadion la Timişoara.

Răchită a acceptat o provocare pe care cei mai mulţi ar fi refuzat-o. Fostul fundaş a acceptat să o preia pe ACS Poli, echipa de pe ultimul loc din Liga a 2-a, care se află la 12 puncte distanţă de primul loc care asigură salvarea. Răchită este optimist şi este convins că o poate salva pe ACS Poli.

În paralel cu activitatea de antrenor, Vivi Răchită susţine că va fi implicat şi în construirea unui stadion la Timişoara, mai ales că are experienţă din perioada în care a contribuit la ridicarea arenei din Ploieşti. Momentan, pentru noul stadion se face studiul de fezabilitate.

”Am înţeles că este la stadiul de fezabilitate. În 2010, am participat cu primarul Ploieştiului, din postura de consilier al primarului, eram şi manager Petrolul, la elaborarea caietului de sarcini până la construcţia stadionului ”Ilie Oană”, din Ploieşti. Probabil, mă voi ocupa şi de elaborarea, proiectarea unui nou stadion aici, la Timişoara, ceea ce ar fi o realizare extraordinară”, a declarat Răchită.

Ideea construirii unul nou stadion la Timişoara nu este nouă. Acesta ar urma să aibă 30.000 de locuri şi ar trebui să fie gata în jurul anului 2021.

Afla mai multe despre: valeriu rachitaacs poli timisoaraliga 2stadion timisoara 

viewscnt
Articole similare