Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou star ofertat de şeicii din Arabia Saudită. Contract uriaş pentru Mohamed Salah

Un nou star ofertat de şeicii din Arabia Saudită. Contract uriaş pentru Mohamed Salah

Liverpool

Comentarii

Egipteanul Mohamed Salah, atacantul lui Liverpool, este dorit de clubul Al-Ittihad din Arabia Saudită, care îi propune un contract pe doi ani, cu un salariu total de 180 de milioane de euro.

Al-Ittihad, echipă care l-a recrutat în această vară şi pe francezul Karim Benzema, fostul golgheter al lui Real Madrid, este dispusă să-i achite clubului Liverpool suma de 60 de milioane de euro pentru a accepta să renunţe la serviciile lui Salah.

Postul saudit de televiziune Al-Riyadiah susţine că Al-Ittihad negociază în prezent cu reprezentanţii lui Salah un posibil transfer până la finalul actualei perioade de mercato.

Agentul fotbalistului egiptean a dezminţit însă, pe contul său de Twitter, o posibilă plecare a lui Mohamed Salah în Arabia Saudită.

"Dacă am fi luat în calcul o despărţire de Liverpool anul acesta, nu am mai fi prelungit contractul în vara trecută. Mohamed rămâne dedicat lui Liverpool FC'', a precizat impresarul Ramy Abbas Issa.

Al-Ittihad l-a transferat recent de la Liverpool pe mijlocaşul internaţional brazilian Fabinho, care a semnat un contract pe trei ani cu clubul saudit.

Afla mai multe despre: salahliverpool 

viewscnt
Articole similare