Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer de TOP la FCSB. Becali a anunţat marea lovitură: "În iarnă îl aduc"

Un nou transfer de TOP la FCSB. Becali a anunţat marea lovitură: "În iarnă îl aduc"

FCSB

Comentarii

FCSB este în continuare lider în Superligă, însă Gigi Becali încă nu este mulţumit. După un nou pas greşit făcut de echipa sa în campionat, 2-2, pe propriul teren, cu Universitatea Cluj, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că pregăteşte un nou transfer.

Nemulţumit de prestaţiile lui Andrea Compagno, Gigi Becali a recunoscut că vrea să aducă un nou atacant în pauza de iarnă pentru a-i face concurenţă italianului.

"Eu în iarnă aduc un atacant. Ne uităm, deja am trimis. Te uiţi, vezi, să aibă peste 1,85-1,90 şi gata. Îmi trebuie doi atacanţi, să se bată” , a declarat Gigi Becali.

Transferat în vara anului trecut, de la FC U Craiova 1948, pentru 1,5 milioane de euro, Andrea Compagno a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali în actuala stagiune. Atacantul italian a fost chiar subiectul unui eventual transfer, însă, în cele din urmă, a rămas în lotul pregătit de Elias Charalambous.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a început în mai multe rânduri meciurile ca rezervă în acest sezon, iar în cele 14 meciuri jucate, în toate competiţiile, a reuşit să marcheze doar patru goluri. 

  • 2,5 milioane de euro valorează Andrea Compagno, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare