Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer important reuşit de Hermannstadt. Anamaria Prodan face echipă de play-off la Sibiu şi aduce un jucător dorit în trecut şi de FCSB

Un nou transfer important reuşit de Hermannstadt. Anamaria Prodan face echipă de play-off la Sibiu şi aduce un jucător dorit în trecut şi de FCSBgalerie foto

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt şi-a continuat campania impresionantă de transferuri, iar acum oficialii sibienilor au bătut palma cu Goran Karanovic.

Hermannstadt are planuri mari pentru actualul sezon. După transferurile unor jucători cu mare experienţă în Liga I, precum Claudiu Belu, Adrian Scarlatache sau Soni Mustivar, sibienii l-au luat acum şi pe Goran Karanovic, care a semnat pe două sezoane cu echipa pregătită de Ruben Albes.

Cu un CV impresionant pentru fotbalul românesc, atacantul de 32 de ani a ajuns, în vara anului trecut, la Sepsi, unde s-a impus rapid. A marcat 13 goluri în 33 de meciuri jucate pentru echipa din Sf. Gheorghe de care s-a despărţit în vara acestui an.

 Goran e aici! Karanovic is here! Bine ai venit la #FCH, Goran Karanovic!  Goran Karanovic , atacantul cu dublă...

Publicată de FC Hermannstadt pe Luni, 7 septembrie 2020

Cu goluri în Europa League, în Cupa Ligii Franţei şi în Ligue 1, Goran Karanovic a semnat acum cu Hermannstadt, echipă alături de care speră să obţină calificarea în play-off la finalul sezonului regulat.

Atacantul a mai evoluat în cariera sa de până acum la FC Wohlen, FC Lucerna, SC Kriens, Servette Geneva, Sankt Gallen, SCO Angers, FC Sochaux şi FC Aarau.

Goran Karanovic, dorit şi la FCSB

În 2016-2017, Karanovic a stârnit interesul lui Caen, echipă din Ligue 1, dar Goran a fost împrumutat pentru câteva luni la Sochaux. Însă, în septembrie 2016, a avut un ghinion uriaş: s-a accidentat la ligamentele încrucişate, iar şansele sale de a fi transferat definitiv de la Angers au scăzut considerabil.

Tot în acea perioadă, celebrul cotidian L’Equipe îl aducea în premieră pe radarul fotbalului de la noi. Sursa citată nota interesul celor de la FCSB pentru serviciile atacantului, remarcat la acea vreme de Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: anamaria prodanhermannstadt 

viewscnt
Articole similare