Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la CFR Cluj pentru a-l linişti pe Dan Petrescu! Negocieri cu fundaşul considerat cel mai bun din Ucraina

Un nou transfer la CFR Cluj pentru a-l linişti pe Dan Petrescu! Negocieri cu fundaşul considerat cel mai bun din Ucraina

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă cursa pentru întărirea lotului lui Dan Petrescu, după ce "Bursucul" s-a plâns că nu au fost făcute transferurile cerute. Campioana are de gând să se întărească în compartimentul în care suferă, iar în această perioadă se negociază pentru un fundaş, care a fost apreciat în Ucraina.

Pentru campioana României, urmează o perioadă infernală. Dan Petrescu s-a arătat revoltat de cele nouă meciuri, pe care CFR Cluj le va disputa în decurs de o lună. De asemenea, antrenorul a susţinut că problemele din Gruia continuă, deşi spera contrariul, în pauza competiţională.

Continuă negocierile cu fundaşul pe care-l doreşte CFR Cluj. Transferul cerut de Dan Petrescu

CFR Cluj a primit o veste bună, în aceste zile. Chipciu şi Vojtus au revenit la antrenamentele echipei, după ce au fost testaţi negativ la COVID-19, dar problemele din apărare continuă. Pentru a-l linişti pe Dan Petrescu, conducerea lui CFR Cluj l-a transferat pe fostul fotbalist al Astrei, Ben Youssef, şi continuă negocierile cu Ivica Zunic. 

Tratativele nu s-au finalizat nici până în acest moment, iar publicaţia jajce-online.com anunţă că încă se negociază trecerea fundaşului central de 32 de ani la CFR Cluj. 

Croatul Ivica Zunic este liber de contract, după despărţirea de Qabala, iar afacerea ar fi una low-cost pentru CFR Cluj. Problema pentru Dan Petrescu ar fi nivelul fizic al înaltului fundaş central, care măsoară 1.96 cm. Zunic e fără echipă de pe 1 iulie.

Cine e Ivica Zunic, fotbalistul dorit de CFR Cluj

Publicaţia din Bosnia, jajce-online.com, care citează surse din Ucraina, susţine că Ivica Zunic a impresionat în perioadele petrecute în Premier Liga, unde antrenor este şi Mircea Lucescu, la Dinamo Kiev. 

Zunic a fost considerat de antrenori cel mai bun fundaş central din prima ligă din Ucraina, în perioadele petrecute la Volyn Lutsk (2014-2016) şi Chornomorets Odessa (2017-2018). 

De asemenea, fotbalistul dorit de CFR Cluj a fost declarat fundaşul anului în Azerbaidjan, după ce a jucat cu Qabala în Europa League. Astfel, CFR Cluj ar putea semna cu un fotbalist care a mai jucat, de-a lungul carierei, la mai multe cluburi din Austria, GKS Tychy, FK Orenburg şi FK Atyrau. 

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia amuzantă a lui Contra, după ce Petrescu a anunţat că e posibil ca CFR să nu se prezinte la meciul cu Roma

CFR Cluj îi aşteaptă şi pe cei doi fotbalişti de la KuPS

După ce i-a eliminat din play-off-ul Europa League pe finlandezii de la KuPS, Dan Petrescu a pus ochii pe doi fotbalişti. Nana Boateng şi Usman Sale ar putea ajunge la CFR Cluj, dar clubul nordic s-a mişcat rapid, după ce s-a aflat despre interesul venit din România. 

Celor doi fotbalişti le-au fost prelungite contractele, astfel, că CFR Cluj va fi nevoită să plătească sume de transfer, dacă în doreşte. Campioana României îi putea transfera liberi de contract pe cei doi, în această perioadă. 

Dan Petrescu, supărat foc după ce a văzut meciurile naţionalei: "O luăm în jos! Nu văd nimic pozitiv". Pune presiune înaintea preliminariilor pentru CM 2022

Afla mai multe despre: ivica zuniccfr clujivica zunic cfr clujtransferuri cfr clujdan petrescudan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare