Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la Petrolul. Ploieştenii au achiziţionat un fotbalist trecut pe la FCSB

Un nou transfer la Petrolul. Ploieştenii au achiziţionat un fotbalist trecut pe la FCSB

Liga 2

Comentarii

Divizionara secundă Petrolul Ploieşti continuă campania de achiziţii. Prahovenii au anunţat astăzi transferul lui Cătălin Ştefănescu, fotbalist transferat în 2016 la FCSB.

Ştefănescu are 23 de ani şi evoluează pe poziţia de mijlocaş. Fotbalistul a ajuns la FCSB în 2016, după ce patronul George Becali a plătit 50 de mii de euro celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Fotbalisul născut chiar la Piatra Neamţ nu s-a impus la gruparea roş-albastră şi a fost împrumutat ulterior la FC Voluntari şi Politehnica Iaşi, moldovenii achiziţionându-l definitiv în august anul trecut.

Cătălin Ştefănescu va fi acum împrumutat la Petrolul Ploieşti de la Poli Iaşi până la sfârşitul sezonului actual, dar prahovenii vor avea prima opţiune de transfer în vară.

În vârstă de 23 de ani, Ştefănescu evoluează, cu precădere, pe postul de mijlocaş central şi are, deja, o experienţă bogată la nivel de prim eşalon, acolo unde a bifat 97 de meciuri şi 7 goluri marcate pentru Ceahlăul Piatra Neamţ (2012-2015), FC Voluntari (2015-2016), Steaua (2016-2017) şi Politehnica Iaşi (2016-2018).

Afla mai multe despre: cătălin ştefănescupetrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare