You are here:

Un nou transfer pe axa Gigi Becali - Gheorghe Hagi! După Mihai Popescu, un alt jucător poate schimba taberele

Un nou transfer pe axa Gigi Becali - Gheorghe Hagi! După Mihai Popescu, un alt jucător poate schimba taberele

Superliga

Comentarii

Denis Haruţ este dorit de Farul Constanţa, după ce Gigi Becali a anunţat că a bătut palma cu Mihai Popescu.

După meciul cu UTA, câştigat de FCSB cu 2-0, Gigi Becali a dezvăluit că l-a transferat pe Mihai Popescu, experimentatul fundaş central ce a îmbrăcat din 2022 tricoul Farului.

Jucător de bază la Constanţa în ultimele două sezoane, fostul fundaş al lui Hearts va lăsa un gol important în defensiva marinarilor, iar Gică Hagi a început să se gândească serios la o soluţie pentru a acoperi locul lăsat liber de Popescu.

Din informaţiile obţinute de GSP, Denis Haruţ este dorit de Gică Hagi la Farul. În vârstă de 25 de ani, Haruţ nu face parte din planurile lui Gigi Becali, iar acest lucru o arată cifrele din acest sezon.

Acesta a bifat un singur meci în acest sezon, contra Oţelului, în meciul pierdut de FCSB cu 0-2 şi nu face parte din lista UEFA trimisă de campioana României.

Sursa citată susţine că Denis Haruţ ar fi de acord să semneze cu Farul, însă mutarea este în stand-by din cauza salariului mare (10.000 de euro).

  • Denis Haruţ este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Gigi Becali a oferit detaliile transferului lui Mihai Popescu la FCSB

"L-am luat azi pe Popescu, de la Farul. A semnat 1 an plus 1 an. Am dat 250.000 de euro pe el şi lui îi dau 15.000 de euro pe lună. Aveam nevoie de fundaş central. Vin competiţiile peste noi.

Mie îmi plăcea de când era la Dinamo. El mi-a scăpat printre degete că nu ştiam. Nu stăteam eu să văd când e liber Popescu. Dar mi-a plăcut de el când ne-a dat el gol odată cu capul dintr-un corner. Acum vreo 3-4 ani, era la Dinamo.

Şi îmi plăcea de el că e războinic, e luptător. Fundaşul central trebuie să aibă peste 1,80 m şi să fie puternic. Nu e puternic, nu ai ce să faci, la revedere" , a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Afla mai multe despre: farulfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare