Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer pentru FC Voluntari. Echipa lui Liviu Ciobotariu a adus un jucător mexican

Un nou transfer pentru FC Voluntari. Echipa lui Liviu Ciobotariu a adus un jucător mexican

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari anunţă că a semnat un contract pe o perioadă de 2 sezoane cu jucătorul Omar Govea.

Omar Govea este un mijlocaş mexican , în vârstă de 26 de ani, cu 4 meciuri în naţionala ţării sale ,care a mai jucat până acum la echipele de club: San Louis,Minerva de Zacatecas, Club America, FC Porto B, Mouscron, Royal Antwerp şi Zulte Waregem.

În perioada petrecută în Belgia, Omar a reuşit să înscrie 8 goluri şi să ofere 16 pase decisive.

Evalut de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, jucătorul va purta numărul 16 pe echipamentul de joc.

Liviu Ciobotariu, prima victorie după şapte etape. Antrenorul lui FC Voluntari a fost agresat verbal, la final, de ”cineva din tribună, un bodyguard de la Craiova”

Liviu Ciobotariu a reacţionat la finalul victoriei la limită obţinute de FC Voluntari cu FC U Craiova. FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC U Craiova 1948, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

”Puteam să închidem jocul pe final. Aşa este la fotbal, se mai întâmplă să ratezi. La Petrolul, Florea a dat gol din penalty. Marcelo Lopes a avut şi el o ocazie.

Pentru noi acest rezultat a venit foarte bine. După o serie de şapte jocuri fără victorie, practic nu mai ştiam să ne bucurăm, tot timpul trişti în vestiar. De asta mă bucur pentru puncte. Droppa este un caracter foarte frumos. Faptul că a intrat şi a dat sută la sută dovedeşte asta. E un jucător important pentru noi.

Am spus înainte de meci că întâlnim un adversar cu calitate. Şi-au creat foarte multe ocazii. Mă bucur foarte mult pentru cele trei puncte, îmi felicit jucătorii.

Jocul a fost foarte greu pe noi, am încercat să ieşim pe contraatac. Am avut şanse mai mult în partea a doua, când ei încercau să ne dea gol. Trebuie să recunosc, au fost mai buni decât noi astăzi.

A fost o fază în care Costin a fost faultat. Eu am cerut galben. Sunt antrenor, pot să vorbesc. Cineva din tribună, un bodyguard de la Craiova, mi-a adresat nişte cuvinte care nu îşi aveau rostul.

Practic şi eu aveam aceleaşi trăiri ca el. Nu au fost incidente grave, doar verbale. L-am înţeles, era supărat”, a declarat Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: fc voluntari-superligă-ciobotariu 

viewscnt
Articole similare