Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer URIAŞ marca Gheorghe Hagi. Doar "Regele" putea da o asemenea lovitură. Fotbalistul dorit de Tottenham sau Fulham, chemat de urgenţă

Un nou transfer URIAŞ marca Gheorghe Hagi. Doar "Regele" putea da o asemenea lovitură. Fotbalistul dorit de Tottenham sau Fulham, chemat de urgenţăgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi s-a retras de pe banca tehnică a echipei sale, FC Viitorul, însă acum "Regele" se ocupă din nou cu mare atenţie de dezvoltarea academiei de fotbal de la Ovidiu.

Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a preluat-o pe FC Viitorul, însă rezultatele n-au fost tocmai cele aşteptate în primele două etape din noul sezon. Cu noul antrenor pe banca tehnică, constănţenii au remizat, scor 1-1, pe propriul teren, cu nou promovata UTA, apoi au pierdut, la scor de neprezentare, în deplasarea de la FCSB.

Retras de la pregătirea echipei mari, Gheorghe Hagi se concentrează acum din nou pe creşterea juniorilor din propria academiei, aşa cum s-a întâmplat în primii ani de la lansarea proiectului. "Regele" a început să aibă concurenţă serioasă în ultimele sezoane pentru titlurile naţionale de la juniori, după ce echipe precum FCSB, CFR Cluj sau Dinamo au început să-şi pună bazele unor academii care încep să aibă rezultate.

Un nou transfer important marca Gheorghe Hagi. FC Viitorul poate da lovitura

După ce l-a pus pe picioare şi l-a dus în naţionala mare a României pe Ianis Hagi, acum, Gheorghe Hagi pregăteşte o nouă lovitură cu un nou Ianis. Ianis Gândilă este noul pariu al "Regelui". Puştiul de 14 ani face spectacol pentru grupele de copii şi juniori de la FC Interstar, iar acum deja evoluează pentru echipa U19 a clubului, deşi este cu cinci ani mai mic decât limita maximă de vârstă.

De altfel, Gheorghe Hagi l-a tot ofertat până acum pe mijlocaşul ofensiv, însă de fiecare dată s-a lovit de refuzuri din partea lui Ianis Gândilă.

"Oriunde mă întâlnesc cu Mihai Stere, de la Academia Hagi, prima dată mă întreabă ce mai face Ianis. De două ori l-au chemat la Ovidiu, la Academie, ar vrea să-l transfere, dar deocamdată Ianis preferă să rămână acasă, la Sibiu. Până când, nu ştiu!" , a declarat Daniel Murăşan, antrenorul lui Ianis Gândilă.

Puştiul de 14 ani de la Interstar Sibiu a impresionat şi la turnee internaţionale disputate în Germania, Serbia sau Cehia, iar echipe precum Tottenham, Hannover, Hamburg, Fulham sau Slavia Praga s-au interesat de mijlocaşul ofensiv de 14 ani.

Afla mai multe despre: gheorghe hagifc viitorul 

viewscnt
Articole similare